Jacobus 6

Omschrijving Jacobus 6

Interesse in de Jacobus haard? Kom voor de beste deal naar de showroom!

Stijlvolle houtkachel

De Jakobus 6 is een stijlvolle kachel, die te verkrijgen is in meerdere varianten. De haard is uit te voeren in een doorkijkvariant, een buitenhaard, maar ook als ‘kookkachel’ en de ‘standaard’ Jacobus 6 voor in de woonkamer. Voor een relatief kleine haard geeft hij nog heel wat warmte af. De haard kan op zijn piek een ruimte tot 120 m³ verwarmen! De haard heeft een enorm hoog rendement van maar liefst 81%. Daarnaast heeft de Jacobus 6 een energielabel A+!

Ultraschone houtkachel

Alle haarden van Jacobus zijn uitgevoerd met een bijzonder verbrandingssysteem. Deze kachels voldoen aan de strengste Europese normen. De kachel is van gemaakt van staal, waar u een levenslange garantie op krijgt. Hout is een milieuvriendelijke energiebron. Het stoken met hout is dus CO²-neutraal! Met andere woorden, de Jacobus 6 heeft alles mee! De looks, comfort en energieneutraal! Met de Jacobus 6 maakt u een verantwoorde keus!

Schone-ruit-systeem

De Jacobus 6 heeft een schone-ruit-systeem. Dit houdt in dat de kachel koude lucht en zuurstof via de onderzijde aanzuigt. Dit gaat doormiddel van een externe luchttoevoer. De koude lucht die in de haard komt wordt uitgeblazen over de ruit. Met deze techniek blijft de ruit van de Jacobus 6 langer schoon.

Technische specificaties Jacobus 6

De Jacobus 6 heeft een rookgasafvoerdiameter van 131 mm. De haard wordt geleverd in de kleur donker antraciet en het materiaal van de haard is staal (2,5mm dik). Bij de Jacobus 6 is convectiewarmte toegepast. Dit houdt in dat er koude lucht van onder in de haard geblazen wordt, verwarmd wordt door de haard en het aan de bovenzijde de haard weer verlaat. Zo wordt het kunt u uw woonkamer nog beter op temperatuur krijgen! De kachel heeft de volgende afmetingen: 78 cm hoog, 52 cm breed en 38 cm diep. 

De Jacobus 6 wordt standaard geleverd met:

  • Externe luchttoevoer
  • Convectiewarmte
  • Levenslange garantie op staalwerk

Opties op de Jacobus 6 zijn:

Wilt u kunnen koken op de kachel, als buitenkachel gebruiken of gaat de voorkeur liever uit naar een doorkijkkachel? Wilt u dat de deur uit zichzelf sluit? Wellicht zijn onderstaande opties dan wat voor u.

Vragen over deze samenstelling? Neem dan contact met ons op.

Interesse in de Jacobus haard? Kom voor de beste deal naar de showroom!

Model Vrijstaand
Energielabel A+ Level
Haard soort Hout
Vermogen 5 tot 6 kW
Rendement 80.5%
Aansluiting Achteraansluiting, Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 130mm
Externe luchttoevoer Ja
Deursluiting Draaideur
Merk Jacobus
Vuurzicht Front
Materiaal Staal
Kleur Antraciet
Hoogte cm 78
Breedte cm 52
Diepte cm 38
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer