Jacobus 9

Omschrijving Jacobus 9

De Jacobus 9 is een vrijstaande houtkachel. Deze middelmaat van de Jacobus serie heeft de volgende afmetingen: 62 x 78 x 39 cm (B x H x D). De Jacobus 9 heeft een draaideur, zo kan je gemakkelijk de haard aansteken. Deze haard is leverbaar in de kleur donker antraciet. Naast de Jacobus 9 zijn er nog 2 modellen leverbaar van de Jacobus serie, dat zijn de Jacobus 6 en de Jacobus 12.

Rendement en vermogen Jacobus 9

Een van de kernmerken van de Jacobus 9 is zijn hoge rendement van maar liefst 79%. Naast een hoog rendement heeft de Jacobus 9 ook een uitstekend vermogen van 10kW. Dit samen zorgt ervoor dat ruimtes van maximaal 160 m3 gemakkelijk verwarmd kunnen worden.

Luchttoevoer Jacobus 9

Bij de Jacobus 9 is de luchttoevoer met één knop te regelen. Hierdoor vind je de juiste verhouding tussen de verbrandingslucht die op 5 plekken de kachel binnen komt. Bij de Jacobus 9 zit nog een mogelijkheid extra. Zo kan je de luchttoevoer van buiten halen. Dit noemen we ook wel de externe buitenluchttoevoer. Deze vorm van luchttoevoer is zeer geschikt voor goed geïsoleerde woningen.

Accessoires Jacobus 9

Bij de Jacobus 9 zijn veel mooie accessoires te verkrijgen. Zo kun je kiezen voor een barbecuerooster, warmhoudplaat, RVS kookplaat, afdekplaat houtvak of een modernere handgreep. Zo heb je veel keus en kan je, je haard een stuk persoonlijker maken.

Vraag gratis offerte aan

Heb je interesse in de Jacobus 9? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan of kom langs in onze showroom.

Model Vrijstaand
Energielabel A Level
Vermogen 8 tot 9 kW
Merk Jacobus
Vuurzicht Front
Kleur Antraciet
×

Stel een vraag

Stel je vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer