Nestor Martin D33

Omschrijving Nestor Martin D33

De Nestor Martin D33 - Modern en oersterk

De genoemde prijs is een adviesprijs gebaseerd op de standaard grafiet uitvoering, De inox uitvoering zal een meerprijs geven van €. 400,- De Nestor Martin D33 prachtige moderne houtkachel met een oersterk gietijzeren binnenwerk. De gebogen deur wat de kachel een zeer exclusief en modern uiterlijk geeft is leverbaar in de kleuren grafiet en inox (geborsteld edelstaal).

Optimaal rendement door een superieure technologie

De nestor Martin D33 houtkachel heeft de superieure woodbox technologie waardoor er een optimaal rendement ontstaat en de kachel perfect is te regelen. Bij de Woodbox Technologie wordt voorverwarmde lucht in de kachel verspreidt. Zó, dat er een maximale verbranding ontstaat: onderin het vuurbed, middenin de vuurhaard en bovenin de kachel, waar alle gassen verbrand worden. Achterin de verbrandingskamer, maar ook voorin, bij het glas. (Dat is de verklaring dat het glas van een Nestor Martin door een onzichtbare hand schoongehouden lijkt te worden, ook in de laagstand!)

Op ieder moment de haard programmeren

Slimme regelkleppen zorgen ervoor dat je zelf bepaalt hoe het vuur brandt. Sterker nog: je kunt het vuur zelfs programmeren, zodat de Nestor Martin op het gewenste tijdstip harder of zachter gaat. De Nestor Martin D33 houtkachelheeft een boven- of achteraansluiting, interieur van gietijzeren platen, gietijzeren mantel, dubbele beglazing, uitneembare aslade, bewegend rooster, afstandsbediening met thermostaatfunctie is optioneel verkrijgbaar.

Model Vrijstaand
Vermogen 9 tot 10 kW
Systeem Gesloten
Merk Nestor Martin
Vuurzicht Front
Brandstof Hout
Afstandsbediening Ja
Achterwand Vlak
Hoogte cm 87,9
Breedte cm 56,4
Diepte cm 42,8
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer