Over Superkachels

Bij Superkachels ben je op het juiste adres voor de best geprijsde haarden en kachels, maar wel altijd in combinatie met service en vakmanschap. Wij willen er alles aan doen om onze klanten met tevredenheid te laten genieten van een vuur in allerlei varianten. Superkachels is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en installeren van kachels, haarden en schouwen door heel Nederland voor de laagste prijs.

Haarden en kachels aanbiedingen

Bij Superkachels vind je houtkachels, gaskachels, elektrische kachels, pelletkachels, schouwen en plateaus en tuinhaarden. Voor elke stijl en smaak is er wel een haard of kachel te vinden bij Superkachels. Wij helpen je graag om de juiste haard of kachel die bij jou past te vinden. Superkachels koopt haar haarden en kachels groot in waardoor wij altijd de beste deals aanbieden. Op die manier kunnen wij altijd het beste product voor de laagste prijs aanbieden. Naast onze vaste lage prijzen vind je ook altijd leuke aanbiedingen en acties.

Kwalitatieve haarden en kachels

Superkachels is een jong en dynamisch bedrijf met medewerkers die al jaren in het vak zitten. We verkopen een topproduct en met ons enthousiaste team zorgen we voor de perfecte begeleiding tussen aankoop en oplevering van uw kachel of haard. Wij weten dat een haard of kachel een investering is en daarom staat een goed advies bij ons voorop. In de showroom in Apeldoorn nemen wij graag de tijd en geven we jou de persoonlijke aandacht die nodig is, daar komt nog gratis thuisadvies bovenop. Bij Superkachels willen we dat jij tevreden bent en dit bereiken we door onze afspraken na te komen. Als je een keuze voor een haard of kachel hebt gemaakt, maken onze adviseurs een overzichtelijke offerte met een scherpe prijs. Wij willen jou betaalbaar laten genieten van jouw droomhaard!

Installatie

Wij installeren jouw gekozen haard of kachel in heel Nederland en België. Of je nu in Groningen woont of in Zeeland, Noord-Holland of in Limburg. Onze installateurs zijn erkende vaklui die door hun jarenlange ervaring precies weten wat ze doen. Superkachels werkt landelijk samen met een netwerk van vakbekwame haardenbouwers die vast werkzaam zijn voor de Superkachels. Onze haardenbouwers werken geheel volgens de richtlijnen van de haardenbranche. Zo kun jij zorgeloos genieten van de haard of kachel!

Haarden en kachels in Apeldoorn

Wij zijn erkend dealer van gerenommeerde merken, zoals: Barbas, Bellfires, Dru, Faber, Global Fires, Element4, HAVE, Helex, Nestor Martin, Pelgrim, Thermocet, Wanders, Janus, Jacobus, Dovre, Bocal en Godin. Op de site van Superkachels kun je bij elke haard of kachel een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat je direct weet wat het gaat kosten. Ook ben je welkom in onze showroom in Apeldoorn. De showroom heeft vele haarden en kachels brandend opgesteld staan. Wij hebben altijd de nieuwste haarden en kachels in de showroom staan. Zo krijg je een goed beeld van jouw haard of kachel naar voorkeur. Wij heten je graag welkom bij Superkachels in Apeldoorn!