Exclusieve showroom in Apeldoorn

Kom langs in onze ruim opgezette showroom! Wij zijn gewoon geopend, echter vragen wij u wel aan de regels te houden. Graag 1,5 meter afstand houden, dat doen wij ook. Wanneer u klachten heeft die gerelateerd zijn aan het Coronavirus willen wij u vriendelijk verzoeken om op een later moment langs te komen. Mogen wij u ook vragen om niet met het hele gezin te komen, zodat we ons kunnen houden aan de gestelde anderhalve meter afstand. U bent van harte welkom in onze ruim opgezette showroom in Apeldoorn. 

Hier hebben wij elektrische haarden, gashaarden, propaanhaarden en houthaarden opgesteld staan.
Wij bespreken met u de mogelijkheden voor het realiseren van een mooie haard en denken hierin graag met u mee.

Zoals u onderstaand kunt zien hebben wij een breed assortiment. Daarnaast zijn we dealer van de meest bekende merken zodat wij u in al uw behoeften kunnen voorzien.

             

Maak nu een afspraak!

Wij vinden het fijn om te weten dat u komt. Zo zorgen wij ervoor dat er een adviseur voor u beschikbaar is. U kunt ons bereiken op de volgende telefoonnummers: 055-7820410. Uiteraard kunt u ook een mail sturen naar: info@superkachels.nl. Met onze expertise zijn wij in staat om uw situatie op voorhand goed te kunnen inschatten zodat wij u direct een passende offerte kunnen laten toekomen.Hierbij zullen we u voorzien van eventuele video’s, tekeningen en uiteraard telefonisch advies.

Openingstijden

 
Zondag  Gesloten
Maandag  08:00 – 17:00 
Dinsdag  08:00 – 17:00 
Woensdag  08:00 – 17:00 
Donderdag  08:00 – 17:00 
Vrijdag  08:00 – 17:00 
Zaterdag  08:00 – 16:00 

Van 27 juli t/m 8 augustus zijn wij gesloten i.v.m. de vakantieperiode. Onze showroom zal gesloten zijn, maar voor urgente zaken blijft onze afdeling klantenservice bereikbaar. Vanaf 10 augustus staan wij weer voor u klaar, en bent u bij ons weer aan het juiste adres voor al uw haardambities. Wij wensen u een prettige vakantieperiode en graag tot ziens, Met vriendelijke groet, Team Superkachels.

Afspraak maken? Plan een gratis en vrijblijvende afspraak:

  • Open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Op zondag en feestdagen gesloten.

  • Kies een tijdstip tussen 08:00 en 17:00 (zaterdag tussen 10:00 en 16:00).

* Vereiste velden