Spartherm Design Front 60x48

Omschrijving Spartherm Design Front 60x48

Stylevolle haard

De Spartherm Design Front 60x48 is een stijlvolle haard die thuis past in uw interieur. Met zijn geringe inbouwdiepte en landelijke uitstraling is dit echt een eyecatcher in uw woonkamer. De 60x48 geeft u precies wat u nodig heeft. Warmte en sfeer in uw woning! De Spartherm Design Front 60x48 is ook zeer geschikt voor kleinere ruimtes waar een wat lager vermogen is gewenst. De haard past perfect in een ruimte vanaf 60 m³ tot 160 m³. De haard wordt standaard uitgevoerd met een liftdeur en heeft een tijdloos karakter. Wilt u weten of deze haard ook in uw woonkamer past? Neem dan contact op met een van de verkopers van Superkachels. Zij kunnen u er alles over vertellen.

Rendement en afvoer

Uw portemonnee wordt blij van deze Spartherm Design Front. De haard heeft een rendement van 78%. Zo kunt u met minder houtblokken meer warmte creëren. Hiermee bezuinigt u weer op de kosten van de CV! Daarnaast heeft u de optie om de Front 48x60 aan te sluiten op een externe luchttoevoer. De houthaard haalt zijn zuurstof dan uit een externe ruimte, bijvoorbeeld de kruipruimte. Zo hou je de zuurstofpijl in de woonkamer gelijk. Het rookgasafvoerkanaal heeft een afvoerdiameter van 180 mm. De aansluiting hiervoor zit aan de bovenzijde van de haard.

Maatwerkmeubel en installatie

Wilt u dat de Spartherm Design Front 60x48 wordt ingebouwd in een meubel dat speciaal voor u op maat gemaakt is? Ook dat is mogelijk bij Superkachels! Wij bieden u maatwerkmeubels in alle soorten en maten, van een natuurstenen plateau tot een klepkastje onder het plateau. Onze vakmannen, die verspreid zitten door heel Nederland, monteren dit meubel en de haard vakkundig, op de door u gewenste plek! Wilt u meer informatie over een maatwerkmeubel? Kom langs in onze showroom in Apeldoorn! Wij van Superkachels helpen u graag verder.  

Technische specificaties Spartherm Design Front 60x48

Deze Design Front is gemaakt van staal, heeft aan de bovenzijde een rookgasafvoerdiameter van 180 mm en een vermogen tussen de 5-9 kW. Het rendement is 78% en de afmetingen van de haard zijn als volgt: 77.5 cm breed, 48.3 cm hoog en 46.3 cm diep.

De Spartherm Design Front 60x48 wordt standaard geleverd met:

  • Liftdeur met losse handgreep
  • Zwart chamotte binnenwerk

Opties op de Spartherm Design Front 60x48 zijn:

Wilt u de haard afwerken met een massief kader? Of toch liever de liftdeur automatisch kunnen openen? Wilt u het zuurstofniveau in de woonkamer gelijk houden en de haard aansluiten op een externe luchttoevoer? Wellicht zijn onderstaande opties dan iets voor u:

  • Vierzijdig massief kader
  • Externe luchttoevoer

Vragen over deze samenstelling? Neem contact met ons op.

Model Inbouw
Energielabel A Level
Haard soort Hout
Vermogen 6 tot 7 kW
Rendement 78%
Aansluiting Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 180mm
Externe luchttoevoer Ja
Deursluiting Liftdeur
Systeem Open
Merk Spartherm
Vuurzicht Front
Materiaal Staal
Brandstof Hout
Kleur Zwart
Hoogte cm 77.5
Breedte cm 48.3
Diepte cm 46.3
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer