Spartherm Design Front 74x59

Omschrijving Spartherm Design Front 74x59

Dé haard voor uw woonkamer?

Grote ruit, strak uiterlijk, een haard, die precies doet wat u wilt? Dan is dit de haard voor uw woonkamer. Een grote ruit van 74 cm breed en 59 cm hoog en strak in te bouwen in een schouw of maatwerkmeubel dat speciaal voor u wordt gemaakt! Onze vakmannen monteren deze brede haard en schouw of maatwerkmeubel overal in Nederland. Bent u benieuwd naar wat er allemaal nog meer mogelijk is? Neem dan contact op met een van de verkopers van Superkachels. Zij helpen u graag verder!

Allernieuwste techniek

De haard die precies doet wat u wilt, wat betekend dat nou precies? Deze Spartherm Design Front 74x59 heeft een taps toelopende binnenzijde. Hierdoor creëer je een wat lager vermogen. Zo past deze relatief grote haard toch in wat kleinere ruimtes! Daarnaast kunt u de haard regelen met een zuurstofschuif. Wilt u de ruimte snel warm hebben? Schuif de zuurstofschuif helemaal open en de haard doet verder zijn werk! Schuift u de zuurstofschuif dicht(er)? Dan tempert u de haard en wordt het minder warm in de woonruimte! Ook is deze Front Design 74x59 uitgevoerd met een liftdeursysteem. Hiermee creëert u een strak uiterlijk en een tijdloos design.

Vermogen en afvoer

Het gemiddeld netto vermogen van de Spartherm Design Front 74x59 is 11 kW. Met deze Spartherm kunt u met gemak een ruimte vanaf 120 m³ verwarmen! Het rookgasafvoerkanaal kan worden aangesloten aan zowel de bovenzijde als de achterzijde van de haard en heeft een diameter van 200 mm. U heeft bij deze Spartherm Design Front 74x59 de mogelijkheid om aan te sluiten op een externe luchttoevoer. Doordat je de toevoer van zuurstof uit een externe ruimte haalt, blijft het zuurstofniveau in de woonkamer gelijk. Een externe ruimte kan bijvoorbeeld de kruipruimte zijn. Vraag voor meer informatie naar een van de verkopers van Superkachels.

Technische specificaties Spartherm Design Front 74x59

Deze houthaard heeft een rendement van 80% en wordt ingeschaald op energieklasse A+. Het rookgasafvoerkanaal heeft een diameter van 200 mm. De afmetingen van de houthaard zijn: 130.5 cm hoog, 90 cm breed en 51.9 cm diep.

De Spartherm Design Front 74x59 wordt standaard geleverd met:

  • Greeploze liftdeur met sleutel
  • Zwart chamotte binnenwerk

Opties voor de Spartherm Design Front:

Wilt u de houthaard aansluiten op een externe luchttoevoer, zodat het zuurstofniveau in de woonkamer gelijk blijft? Heeft u een landelijk interieur en wilt u de haard afwerken met een strak, vierzijdig massief kader, zodat de haard een robuustere uitstraling krijgt? Wellicht zijn onderstaande opties dan iets voor u:

  • Externe luchttoevoer
  • Vierzijdig massief kader

Vragen over deze samenstelling? Neem gerust contact met ons op.

Model Inbouw
Energielabel A+ Level
Haard soort Hout
Vermogen 10 tot 11 kW
Rendement 80%
Aansluiting Achteraansluiting, Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 200mm
Externe luchttoevoer Ja
Deursluiting Liftdeur
Systeem Open
Merk Spartherm
Vuurzicht Front
Materiaal Staal
Brandstof Hout
Kleur Zwart
Achterwand Chamotte
Hoogte cm 142.0
Breedte cm 90.0
Diepte cm 51.9
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer