Spartherm Design Front 98x66

Omschrijving Spartherm Design Front 98x66

De houthaard met een grote ruit

Als u het over sfeer en warmte heeft, grote ruit en goed in te bouwen haard, dan zeggen wij van Superkachels Spartherm Design Front 98x66! Deze houthaard straalt sfeer uit door zijn grote ruit. Ondanks dat de ruit zo groot is, is de 98x66 perfect te regelen, zodat het niet te warm wordt in de woonruimte. De haard is perfect in te bouwen in een schouw of maatwerkmeubel. Met deze ombouw kunnen wij perfect inspelen op uw interieur! Is uw huis landelijk ingericht? Dan kunnen we gaan werken met een eiken of natuurstenen maatwerkmeubel. Heeft u een strak en modern interieur? Dan kunnen we een ombouw maken die strak om de haard zit en alles strak afwerken. Onze vakmannen willen dit graag voor u realiseren! Zij zitten verspreid door het hele land, dus ook bij u om de hoek! Bent u benieuwd naar meer mogelijkheden? Neem dan contact op met een van de verkopers van Superkachels.

Afvoer en vermogen

De Spartherm Design Front 98x66 heeft een rookgasafvoerdiameter van 250 mm. De haard is eventueel aan te sluiten op een externe luchttoevoer. Als je dit toepast, houd u het zuurstofniveau in de woonruimte gelijk en haalt de haard zijn zuurstof uit een externe ruimte, bijvoorbeeld de kruipruimte. Doordat de haard een hele grote ruit heeft, zou je denken dat het vermogen ook heel hoog ligt. Bij deze Spartherm loopt het binnenwerk schuin naar de bovenzijde van de haard. Hierdoor heeft de houthaard minder ruimte om te branden en wordt het dus minder warm. Het gemiddeld netto vermogen van deze Design Front is 11 kW. Met deze haard kan je perfect een ruimte vanaf 120m³ verwarmen.

Technische specificaties Spartherm Design Front 98x66

Deze houthaard heeft een vermogen van 7.7 tot 14.3 kW en een rendement van 78%. Deze Front 98x66 bevindt zich in energieklasse A. De haard heeft een rookgasafvoer kanaal van 250 mm. De hele serie van Spartherm Design Front worden standaard geleverd met een greeploze liftdeur. De afmetingen van de haard zijn: 151.4 cm hoog, 112.5 cm breed en 72 cm diep.

De Spartherm Design Front 98x66 wordt standaard geleverd met:

  • Greeploze liftdeur met sleutel
  • Zwart chamotte binnenwerk

Opties op de Spartherm Design Front 98x66

Wilt u de houthaard aansluiten op een externe luchttoevoer, of de zijkanten afwerken met een vierzijdig massief kader? Wellicht zijn onderstaande opties dan iets voor u:

  • Externe luchttoevoer
  • Vierzijdig massief kader

Vragen over deze samenstelling? Neem gerust contact met ons op.

Model Inbouw
Energielabel A Level
Haard soort Hout
Vermogen 9 tot 10 kW
Rendement 78%
Aansluiting Achteraansluiting
Afvoerdiameter 250mm
Externe luchttoevoer Ja
Deursluiting Liftdeur
Systeem Open
Merk Spartherm
Vuurzicht Front
Materiaal Staal
Brandstof Hout
Kleur Zwart
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer