Spartherm Linear Front 100x51

Omschrijving Spartherm Linear Front 100x51

Strakke inbouwhaard met veel mogelijkheden

De Spartherm Linear Front 100x51 is een echte inbouwhaard met veel mogelijkheden! Door zijn meter breedte is het zicht op het vuur enorm en straalt de haard een warmte af waar iedereen blij van wordt. Door de allernieuwste techniek is deze Spartherm goed te regelen. Zo wordt het niet te warm, maar zeker ook niet te koud! Bent u benieuwd naar wat er allemaal nog meer mogelijk is? Neem dan contact met ons op. De verkopers van Superkachels zitten voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en gerichte adviezen te geven. Zo komen we samen verder.

Vermogen en rendement

U gaat blij worden van deze houthaard, dat is een ding wat zeker is. En waarom? Naast de sfeer die de 100x51 meebrengt, is de haard ook een plezier voor uw portemonnee! De Spartherm Linear Front 100x51 heeft namelijk een rendement van maar liefst 78%! Daarnaast is het gemiddeld vermogen van deze inbouw houthaard 10.4 kW. Deze Spartherm past dus perfect in een ruimte vanaf 100 m³. Het energielabel van de Linear Front 100x51 is A.

Unieke inbouwdiepte

Wat een zeer uniek punt is van deze haard is zijn geringe inbouwdiepte. Een haard van een meter breed en een ruimte halve meter hoog, verwacht je een hoge inbouwdiepte, maar niets is minder waar. De inbouwdiepte van de Spartherm Linear Front 100x51 is maar 53 cm! Door deze afmetingen te gebruiken creëer je een perfecte ruimte om het vuur goed te laten branden. Wilt u de haard een hoger rendement geven en optimaler stoken? Wellicht is dan de optionele externe luchttoevoer dan iets voor u. Deze zuurstoftoevoer haalt zuurstof uit een externe ruimte, bijvoorbeeld de kruipruimte. Met deze buitenluchttoevoer gaat de haard nog beter werken. Bent u overtuigd van deze haard? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder.

Technische specificaties Spartherm Linear Front 100x51

Deze Spartherm Linear Front wordt standaard uitgevoerd met een rookgasafvoerdiameter van 250 mm. Deze kunt u eventueel door middel van een verloop verkleinen naar een diameter van 200 mm. De aansluiting van dit kanaal kan zowel aan de bovenzijde als aan de achterzijde. Optioneel kunt u een externe luchttoevoer aansluiten op de haard. De afmetingen van de haard zijn: 126,6 cm hoog, 114 cm breed en 53 cm diep.

De Spartherm Linear Front 100x51 wordt standaard geleverd met:

  • Liftdeur met vaste handgreep
  • Witte of zwarte chamotte binnenwerk
  • Kaderloos

Opties op de Spartherm Linear Front 100x51

Wilt u deze haard afwerken met een driezijdig of vierzijdig kader? De verbranding bevorderen en een externe luchttoevoer toepassen of deze haard laten uitvoeren met de allernieuwste techniek? Wellicht zijn onderstaande opties dan iets voor u:

  • Driezijdig kader
  • Vierzijdig kader
  • Externe luchttoevoer
  • Sesam elektrisch liftdeursysteem
  • S-Kamatik systeem

Vragen over de samenstelling? Neem gerust contact met ons op.

Model Inbouw
Energielabel A Level
Haard soort Hout
Vermogen 10 tot 11 kW
Rendement 78%
Aansluiting Achteraansluiting, Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 250mm
Externe luchttoevoer Ja
Deursluiting Liftdeur
Systeem Open
Merk Spartherm
Vuurzicht Front
Materiaal Staal
Brandstof Hout
Kleur Zwart
Achterwand Chamotte
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer