Spartherm Linear Front 100x52

Omschrijving Spartherm Linear Front 100x52

Sfeervolle interieur

De Spartherm Linear Front 100x52 heeft een breed en sfeervol interieur. Door zijn meter breedte is het vuurbeeld optimaal en kan de warmte zo de kamer in ‘rollen’. Als u kiest voor een zwart chamotte binnenwerk komen de vlammen nog meer naar voren en creëert u dus nog meer sfeer. Ook is deze Spartherm perfect in te bouwen in een meubel dat speciaal gemaakt wordt door een van onze vakmannen. Met dit meubel kunnen we inspelen op het interieur van uw woning.  Met andere woorden, een sfeervollere haard dan de Spartherm Linear Front 100x52 is moeilijk te vinden.

Deze Spartherm Linear Front is eventueel ook uit te voeren in een tunnel doorkijkvariant. Klik hier om deze te bekijken. Heeft u verder nog vragen over een van deze inbouwhaarden? Neem dan contact met ons op! Wij helpen u graag verder!

Goedkoop stoken

Met de Spartherm Linear Front 100x52 wordt hout stoken echt leuk. Dit komt door het hoge rendement van deze haard. Dit is maar liefst 78%! U kunt dus meer stoken met minder hout, doordat het rendement zo hoog ligt. Op deze Spartherm is de allernieuwste techniek toegepast en dat zorgt ervoor dat het rendement op dit niveau ligt. Naast het hoge rendement, is deze houthaard beoordeeld met een energielabel A. De Spartherm Linear Front 100x52 heeft een gemiddeld vermogen van 11 kW. Deze inbouw houthaard past perfect in een ruimte vanaf 100 m³.

Technische specificaties Spartherm Linear Front 100x52

De Spartherm Linear Front 100x52 wordt standaard uitgevoerd met een rookgasafvoerdiameter van 200 mm. Deze kunt u door middel van een verloop verkleinen naar 180 mm. Het rookgasafvoerkanaal is aan te sluiten aan de achter- of bovenzijde van de haard. Eventueel kunt u de lucht aansluiten op een buitenluchtaansluiting. Dit houdt in dat de haard zijn zuurstof uit een externe ruimte haalt, bijvoorbeeld de kruipruimte. Zo blijft het zuurstofniveau in de woonruimte gelijk en kan de houthaard goed branden. De afmetingen van de haard zijn als volgt: 157,7 cm hoog, 114,3 cm breed en 52,6 cm diep.

De Spartherm Linear Front 100x52 wordt standaard geleverd met:

  • Liftdeur met vaste handgreep
  • Wit of zwart chamotte binnenwerk
  • Frameloos

Opties op de Spartherm Linear Front 100x52

Wilt u de haard afwerken met een strak kader, of de haard aansluiten op een buitenluchtaansluiting? Wilt u deze Spartherm laten uitvoeren met de allernieuwste techniek? Wellicht zijn onderstaande opties dan iets voor u:

  • Driezijdig kader
  • Vierzijdig kader
  • Vierzijdig massief kader
  • Externe luchttoevoer
  • Sesam elektrisch liftdeursysteem
  • S-kamatik systeem

Vragen over de samenstelling? Neem contact met ons op.

Model Inbouw
Energielabel A Level
Haard soort Hout
Vermogen 10 tot 11 kW
Rendement 78%
Aansluiting Achteraansluiting, Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 180mm, 200mm
Externe luchttoevoer Ja
Deursluiting Liftdeur
Systeem Open
Merk Spartherm
Vuurzicht Front
Materiaal Staal
Brandstof Hout
Kleur Zwart
Achterwand Chamotte
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer