Spartherm Linear Front 120x52

Omschrijving Spartherm Linear Front 120x52

Sfeervolle haard

Een brede haard met een grote ruit, kwalitatief ijzersterk en een strak uiterlijk. Dan hebben we het natuurlijk over de Spartherm Linear Front 120x52! Deze 1,20 meter brede glasruit brengt gecontroleerde warmte en een gemoedelijke sfeer met zich mee. Deze uitvoering van Spartherm brengt u iedere keer hetgeen u ervan verwacht. De houthaard verwarmd zonder moeite een ruimte vanaf 200 m³ en heeft een rendement van maar liefst 78%. Deze houthaard van Spartherm past dus perfect in grotere ruimtes. Met het op maat gemaakte meubel kunnen we inspelen op het interieur van uw woning. Een landelijke style of een strak en modern interieur, het is allemaal geen probleem met de mogelijkheden van Superkachels. Neem contact op met een van de verkopers om te vragen naar de mogelijkheden.

Rookgasafvoer – en zuurstoftoevoermateriaal

Bij iedere hout- en gashaard moet er rookgasafvoerkanaal worden aangelegd. In het geval van een houthaard moet dit kanaal eindigen boven de nok van de woning. De Spartherm Linear Front 120x52 heeft een rookgasafvoer diameter van 250 mm. Daarnaast is deze uitvoering van Spartherm optioneel aan te sluiten op een buitenluchtaansluiting. Deze externe luchttoevoer bevindt zich aan de onderzijde van de haard en zorgt ervoor dat de haard zuurstof krijgt. Dit kanaal loopt naar een externe ruimte, bijvoorbeeld de kruipruimte. Met deze techniek zorgt u ervoor dat het zuurstofniveau in de woonruimte gelijk blijft en dat de haard toch voldoende zuurstof krijgt!

Installatie, montage en service

De drie bovenstaande termen staan hoog in het vaandel bij Superkachels. Nadat u de handtekening heeft gezet gaat de afdeling after-sales aan de slag. Zij zorgen ervoor dat alle ingeplande data definitief wordt en de haard op tijd wordt besteld. Vervolgens wordt de haard geïnstalleerd door een van onze vakmannen! Zij weten waar ze over praten en leveren echt vakwerk. Mocht er wat misgaan, dan zit de afdeling service voor u klaar. Zij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar en proberen alle problemen zorgvuldig voor u op te lossen.

Technische specificaties Spartherm Linear Front 120x52

Deze uitvoering van Spartherm heeft een netto vermogen van 15 kW en een maximaal vermogen van 19.5 kW. Het rendement is 78% en het energielabel is A. De Spartherm Linear Front 120x52 heeft een rookgasafvoer diameter van 250mm en u kunt optioneel een externe luchttoevoer aansluiten. De maximale maten van deze 120x52 zijn: 126.6 cm hoog, 134.3 cm breed en 48.9 cm diep.

De Spartherm Linear Front 120x52 wordt standaard geleverd met:

  • Liftdeur met vaste handgreep
  • Wit of zwart chamotte binnenwerk
  • Frameloos

Opties op de Spartherm Linear Front 120x52

  • Driezijdig kader
  • Vierzijdig kader
  • Handgreep liftdeur zwart i.p.v. RVS
  • Externe luchttoevoer

Vragen over deze samenstelling? Neem gerust contact met ons op.

Model Inbouw
Energielabel A Level
Haard soort Hout
Vermogen 11 kW en hoger
Rendement 78%
Aansluiting Achteraansluiting, Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 250mm
Externe luchttoevoer Ja
Deursluiting Liftdeur
Systeem Open
Merk Spartherm
Vuurzicht Front
Materiaal Staal
Brandstof Hout
Kleur Zwart
Achterwand Chamotte
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer