Spartherm Linear Triple 100x45x56

Omschrijving Spartherm Linear Triple 100x45x56

Driezijdige inbouwhaard

De breedste haard uit de Linear Triple serie, met een enorm mooi vuurbeeld! De warmte van de haard ‘rolt’ zo de woonkamer in! Deze haard is echt een must-have voor de echte warmte- en sfeerliefhebber. Met het maatwerkmeubel is in te spelen op uw interieur, zodat de haard een geheel wordt met de woonruimte! Wilt u deze eyecatcher op korte termijn in uw woonkamer hebben staan? Dit kan worden gerealiseerd met Superkachels! Neem contact op met een van de verkopers, dan helpen zij u graag verder!

Kwaliteit en mogelijkheden

Spartherm staat bekend om zijn kwaliteit. Ze produceren al sinds 1754 haarden en zijn gefocust op innovatie en milieu. Dit is zeker terug te zien in de haarden zelf. De Spartherm Linear Triple 100x45x56 heeft een energielabel A en een rendement van 78%! Het is een groene haard met een geweldig vermogen. De haard verwarmt zonder moeite een ruimte vanaf 100 m³. Deze Triple 100x45x56 wordt standaard geleverd met een liftdeur met vaste handgreep. U heeft de mogelijkheid om de allernieuwste techniek toe te passen in de haard. Zo kunt u ervoor kiezen om de liftdeur automatisch te openen en te sluiten. Daarnaast is er een optie om de verbrandingsvoorgang en zuurstoftoevoer automatisch te regelen via een app. Bent u benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? Maak dan een afspraak en kom in de showroom in Apeldoorn. Wij nodigen u van harte uit om onder het genot van een kopje koffie alle mogelijkheden door te nemen.

Levering, montage en service

De bovenstaande termen staan hoog aangeschreven bij Superkachels. Doordat wij een van ’s Nederlands grootste dealers zijn, kunnen wij op korte termijn leveren. Onze vakmannen zitten verspreid door het hele land, dus ook de montage kan snel worden ingepland. Zij monteren de haard en het maatwerkmeubel om de haard, sluiten deze vakkundig aan en vertrekken pas als alles naar wens is!  Mochten er na de oplevering van de haard nog issues naar boven komen, zit er dagelijks een team klaar om het voor u op te lossen.

Technische specificaties Spartherm Linear Triple 100x45x56.

De haard wordt standaard geleverd met een afvoerdiameter van 250mm. De haard is eventueel aan te sluiten op een externe luchttoevoer. Dit houdt in dat de zuurstof voor de haard uit een externe ruimte wordt gehaald, bijvoorbeeld de kruipruimte. Zo blijft het zuurstofniveau in de woonkamer gelijk. De maten van de haard zijn: 166,7 cm hoog, 103,9 cm breed en 59,3 cm diep.

De Spartherm Linear Triple 100x45x56 wordt standaard geleverd met:

  • Liftdeur met vaste handgreep
  • Witte of zwarte chamotte (binnenwerk)

Opties op de Spartherm Linear Triple 100x45x56:

Wilt u de ramen van de haard afwerken met een achtzijdig massief kader? Of wilt u de allernieuwste techniek toepassen op deze uitvoering van Spartherm? Wellicht is een van onderstaande opties dan iets voor u:

  • Achtzijdig massief kader
  • Sesam Elektrisch liftdeursysteem
  • S-Thermatik NEO app-bediening

Vragen over de samenstelling? Neem dan contact met ons op.

Model Inbouw
Energielabel A Level
Haard soort Hout
Vermogen 11 kW en hoger
Rendement 78%
Aansluiting Achteraansluiting, Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 250mm
Externe luchttoevoer Ja
Deursluiting Liftdeur
Systeem Open
Merk Spartherm
Vuurzicht 3-zijdig
Materiaal Staal
Brandstof Hout
Kleur Zwart
Achterwand Chamotte
Hoogte cm 150.0
Breedte cm 103.9
Diepte cm 58.6
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer