Spartherm Linear Triple 55x91x54

Omschrijving Spartherm Linear Triple 55x91x54

Driezijdige haard

Wilt u op korte termijn genieten van dé eyecatcher in uw huis? Dan is de Spartherm Linear Triple 55x91x54 echt wat voor u! Door haar grote ruiten en strakke uitstraling past hij in ieder huis! Met het maatwerkmeubel is erin te spelen op ieder interieur, zodat hij nog beter aansluit bij uw woonkamer. Deze driezijdige haard is te bewonderen vanuit de woonkamer, maar ook tijden het koken kunt u een oogje op de haard houden. Wilt u meer informatie over deze haard? Neem dan contact op met een van de verkopers van Superkachels!

Sfeer

De Spartherm Linear Triple 55x91x54 is een haard die veel sfeer geeft. De haard is zo gebouwd dat alle nadruk ligt op het vuurspel in de haard. Door de grote, glazen ruiten is het vuur goed zichtbaar en geeft de haard veel warmte af. Deze uitvoering van de Linear Triple is goed te regelen! Dit zorgt ervoor dat het dus niet ‘te’ warm wordt in de woonruimte waar de haard staat.

Luchttoevoer

Deze Linear Triple wordt standaard geleverd met een open systeem. Dit houdt in dat de luchttoevoer uit de woonruimte wordt gehaald. Is uw huis enorm goed geïsoleerd en wilt u liever de toevoer vanuit een externe ruimte laten komen? Dan kunt u de keuze maken om voor een externe luchttoevoer te gaan. Bij deze keuze wordt er een leiding aangelegd naar, bijvoorbeeld de kruipruimte, en haalt de haard daar zijn zuurstof vandaan. Dit systeem noemen we een gesloten systeem.

Technische specificaties:

De haard wordt standaard geleverd met een rookgasafvoerdiameter van 250mm. Eventueel kunt u er ook voor kiezen om deze Linear Triple uit te voeren met een diameter van 200mm. Deze driezijdige haard heeft een standaard binnenwerk van chamotte. Deze kunt u kiezen in de kleuren wit en zwart. Deze haard is perfect te plaatsen in een ruimte vanaf 160m³.

De haard wordt standaard geleverd met:

  • Liftdeur met handgreep
  • Witte of zwarte chamotte

Opties op deze haard:

Heeft u al een bestaand rookgasafvoerkanaal? Wilt u de haard strak hebben afgewerkt, of wilt u de allernieuwste techniek toepassen op uw haard? Misschien zijn een van de onderstaande opties wel iets voor u!

  • Achtzijdig massief kader
  • S-kamatik systeem
  • Sesam elektrisch liftdeursysteem

Vragen over de samenstelling? Neem dan contact met ons op.

Model Inbouw
Energielabel A Level
Haard soort Hout
Vermogen 11 kW en hoger
Rendement 78%
Aansluiting Achteraansluiting, Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 200mm
Externe luchttoevoer Ja
Deursluiting Liftdeur
Systeem Open
Merk Spartherm
Vuurzicht 3-zijdig
Materiaal Staal
Brandstof Hout
Kleur Zwart
Hoogte cm 138.5
Breedte cm 59.7
Diepte cm 111.2
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer