Spartherm Linear Triple 80x39x50

Omschrijving Spartherm Linear Triple 80x39x50

Driezijdige houthaard

Met een brede ruit aan de voorzijde creëer je met deze uitvoering van de Linear Triple een geweldig vuurbeeld, wat zo de woonruimte in rolt! De haard heeft een hoog rendement, goed vermogen en een uitstekende energie-efficiëntieklasse. Naast het feit dat dit een ‘groene’ haard is, is het een sieraad voor uw interieur. De haard verbindt meerdere ruimtes met elkaar door zijn drie zijden. Met de Spartherm Linear Triple 80x39x50 heb je altijd zicht op het spelende vuur.

Chamotte binnenwerk

Het binnenwerk van de Spartherm Linear Triple is altijd van chamotte. Dit zijn gebakken kleistenen die het binnenwerk vormen. De chamotte zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. Op die manier kunt u inspelen op uw interieur. Ook zijn er enorm veel opties wat betreft het maatwerkmeubel. Deze wordt speciaal voor u op maat gemaakt en is verkrijgbaar in verschillende materialen. Precies weten welke opties er allemaal zijn? Neem dan contact op met een van de verkopers.

Levering en installatie

De bovenstaande termen staan hoog in het vaandel bij Superkachels. Wij zijn een van de grootste dealers van Nederland, vandaar dat wij u een snelle levering kunnen garanderen. Ook de installatie wordt vakkundig gedaan. Onze monteurs plaatsen dagelijks haarden, dus weten als geen ander waar we het over hebben! Daarnaast wordt onze After sales bekroont met een 9,1/10. Er zit dagelijks een team klaar om al uw issues op te lossen!

Technische specificaties

De Spartherm Linear Triple 80x39x50 heeft een energielabel A+ en een gemiddeld vermogen van 11,4 kW. Met deze haard verwarm je makkelijk een ruimte vanaf 120 m³. Deze houthaard wordt standaard uitgevoerd met een rookgasafvoerdiameter 250mm en kan je verjongen naar 200mm. De haard heeft de volgende inbouwafmetingen: 163,6 cm hoog, 82,6 cm breed en 65,6 cm diep. U heeft vanuit drie zijden zicht op het vuur en het chamotte binnenwerk is te verkrijgen in de kleuren wit en zwart.

De Spartherm Linear Triple 80x39x50 wordt standaard geleverd met:

  • Liftdeur met vaste handgreep
  • Zwarte of witte chamotte

Opties op de Spartherm Linear Triple 80x39x50:

Wilt u deze houthaard afwerken met een kader? Of heeft u al een bestaand rookkanaal met een afvoerdiameter van 200mm? Wilt u de allernieuwste techniek toepassen op uw haard? Misschien zijn dan een van de onderstaande opties wat voor u:

  • Achtzijdig Massief kader
  • Rookgasafvoerdiameter 200
  • Sesam elektrisch liftdeursysteem
  • S-Thermatik NEO app-bediening

Vragen over de samenstelling? Neem dan contact met ons op. 

Model Inbouw
Energielabel A+ Level
Haard soort Hout
Vermogen 8 tot 9 kW
Rendement 80%
Aansluiting Achteraansluiting, Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 250mm
Externe luchttoevoer Ja
Deursluiting Liftdeur
Systeem Open
Merk Spartherm
Vuurzicht 3-zijdig
Materiaal Staal
Brandstof Hout
Kleur Zwart
Achterwand Chamotte
Hoogte cm 163.6
Breedte cm 82.5
Diepte cm 58.6
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer