Thermorossi 1000 Easy

Showroommodel

Omschrijving Thermorossi 1000 Easy

Met de Thermorossi 1000 Easy neem je een Pelletkachel in huis met een hoog rendement en een mooie compacte uitstraling. De Pelletkachel is voorzien van een afstandsbediening waardoor je de kachel van een afstand aan en uit kunt zetten.

Rendement en vermogen Thermorossi 1000 Easy

Met 7 kW aan vermogen en een rendement van 86%, kan deze pelletkachel een ruimte verwarmen van maar liefst 162 m³. Met zijn minimale geluidsdecibel van 36 dB is de Thermorossi 1000 Easy absoluut de stilste pelletkachel in zijn klasse. Ook is deze kachel zuinig in gebruik. Met een vol pellet reservoir kan je ongeveer 19 uur lang stoken.

Voordelen Thermorossi 1000 Easy

Naast het minimale geluidsdecibel van 36 dB en een afstandsbediening, heeft de Thermorossi 1000 Easy nog meerdere voordelen. Zo zit er bovenop de kachel een buffervat voor houtpellets van maar liefst 14kg! Deze kachel word standaard geleverd met een gietijzeren binnenwerk en een gietijzeren brander. Dit zorgt voor betrouwbaarheid en een lange levensduur. Dit model pelletkachel is leverbaar in de kleur antraciet.

Door zijn geringe afmetingen is de Thermorossi 1000 Easy een ideale kachel om in een stacaravan/vakantiewoning te plaatsen. Bel of stuur gerust een mail voor meer informatie hierover.

Vraag gratis offerte aan

Heeft u interesse in de Thermorossi 1000 Easy? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan of kom langs in onze showroom.

Dit model heeft gebrand en staat opgesteld.

Model Vrijstaand
Vermogen 7 tot 8 kW
Systeem Open
Merk Thermorossi
Vuurzicht Front
Brandstof Pelletkorrels
Kleur Antraciet
Achterwand Beton keramiek
Hoogte cm 80
Breedte cm 43
Diepte cm 45
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer