Gashaard met TV erboven - Complete deal

Complete deal
Complete deal bestaat uit:
  • Faber Relaxed M Smart
  • Afvoermateriaal
  • Accessoires
  • Levering
  • Installatie
€ 6.100 Complete deal vanaf: € 5.200

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen

Waarom een complete deal?

Welke kachel u ook kiest, u wilt er niet te veel voor betalen. En waarom zou u? Bij Superkachels koopt u de kwaliteitskachel of haard van uw dromen die naadloos past bij uw portemonnee. Namelijk een complete deal voor één totale scherpe prijs. Deze complete deal is samengesteld vanuit een standaard en meestvoorkomende situatie (zie afbeelding tekening). Check onderstaand de voordelen:

- Wij geven u direct transparante en superscherpe prijzen op de site

- U voorkomt onverwachte hoge kosten doordat u alles aan ons kan uitbesteden

- Wij zijn uw aanspreekpunt van aankoop tot oplevering

- Voordelige deal door afspraken met leveranciers en installateurs

- Wij hebben een landelijk netwerk van installateurs waardoor wij voor een scherpe prijs kunnen plaatsen

 

De voorwaarden en een overzicht van de deal ontvangen? Vraag vrijblijvend een kostenoverzicht aan.

Omschrijving Gashaard met TV erboven

TV boven gashaard.

De tv neemt in de meeste huishoudens een prominente plaats in. Wilt u romantisch met uw geliefde genieten van een film, of gezellig met uw gezin kijken naar een leuke spelshow? Of juist eventjes helemaal alleen genieten van de prestaties van uw favoriete sportclub? Iedereen heeft zijn eigen redenen, maar bijna allemaal brengen we behoorlijk wat tijd door voor het televisiescherm. Uw gashaard past perfect in dit plaatje. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een TV boven gashaard. Moderne gashaarden zijn ontzettend mooi en verdienen zeker een deel van uw aandacht. Geen wonder dus dat steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van de gashaard tv combinatie. Een gashaard met tv erboven maakt het plaatje compleet! Graag gaan we even wat dieper in op deze gashaard tv combinatie.

TV boven gashaard. De ideale combinatie.

Waarom zou u kiezen tussen gashaard en tv? Uw gashaard en tv zijn op zoveel manieren te combineren! Misschien zoekt u een laag meubel inclusief gashaard met tv erboven? Of gaat u liever voor een fraaie gashaard tv wand? Steeds meer mensen kiezen voor een gashaard met tv erboven omdat nieuwe technieken en materialen deze combinatie steeds beter mogelijk maken. Gashaarden worden minder warm als houthaarden. De afstand tussen uw gashaard en tv hoeft dus niet groot te zijn. Dit maakt de gashaard tv combinatie optisch vaak erg geslaagd.

TV boven gashaard.

U kunt uw gashaard en tv op allerlei manieren combineren. Natuurlijk kunt u kiezen voor een laag natuurstenen plateau waar u simpelweg uw televisie bovenop plaatst. Of u kiest voor een inbouw gashaard met tv. In dat laatste geval wordt vaak gekozen voor een tv-nis, een soort schap in een haardmeubel waar uw tv in wordt geplaatst. Dit heeft het voordeel dat alle storende elementen mooi uit beeld kunnen worden weggewerkt. Zo vormen uw gashaard en tv een vloeiend geheel. Bovendien is een tv-nis goed te isoleren waardoor de afstand tussen gashaard en tv nog kleiner kan zijn. Wij hebben veel ervaring met de gashaard tv combinatie en adviseren u graag vrijblijvend over de juiste en veilige installatie hiervan. Of u nu kiest voor een inbouw gashaard met tv of voor een gehele gashaard tv wand. Bij ons kunt u rekenen op eerlijk advies en een deskundige installatie.

Gashaard met tv erboven. Een bijzondere combinatie.

Wanneer u kiest voor het concept gashaard onder tv combineert u het beste van twee werelden. U kijkt naar uw favoriete films en programma’s terwijl u geniet van de warmte en gezelligheid die uw gashaard te bieden heeft. Moderne gashaarden hebben een erg fraai vuurbeeld en worden gemaakt met subtiele, onopvallende kaders. U heeft dus geen storende omlijsting meer wanneer u uw gashaard en tv besluit te combineren.

Gashaard onder tv, of tv boven gashaard?

Of u er nu voor kiest om u gashaard onder tv te plaatsen of uw tv boven gashaard, in beide gevallen is een veilige installatie vereist. Ons ervaren team van installateurs weet precies de voorwaarden waar een gaskachel tv combinatie aan moet voldoen. Informeer vrijblijvend naar alle opties die een gashaard met tv te bieden heeft. Door inkoopvoordelen en korte lijnen vindt u bij ons de beste prijzen en uitstekende service. Graag tot ziens!

Model TV boven haard
Energielabel B Level
Haard soort Gas
Vermogen 5 tot 6 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 100/150mm
Systeem Gesloten
Vuurzicht Front
Brandstof Aardgas
Branderdecoratie Houtset
Kleur Zwart
Afstandsbediening Ja
Achterwand Vlak
Superkachels gaat niet voor goed, maar voor super! 8,9 op basis van 102 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen