Wanders

Wanders - Fires & Stoves

Al meer dan veertig jaar produceert en ontwerpt het merk Wanders hoogwaardige houthaarden die gemakkelijk in gebruik zijn. De haarden worden in de eigen fabriek van Wanders ontwikkeld door de gedreven en ervaren medewerkers. Het proces van de inkoop van de materialen tot aan de samenstelling van de haarden wordt volledig door Wander beheerst. Hierdoor wordt de kwaliteit van de toestellen gewaarborgd. Tijdens de ontwikkeling is de veiligheid van een houthaard een belangrijk uitgangspunt. Daarnaast besteden de bekwame medewerkers veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid en de strakke vormgeving. Om de milieuvriendelijkheid van een haard terug te laten komen, maakt Wanders gebruik van een poedercoatinstallatie. De onderdelen en de haard zelf worden gecoat met een bestendige laklaag. Tijdens dit proces werkt het personeel met oplosmiddelvrij, milieuvriendelijke producten. Om aan de behoeften van de klanten te voorzien, luistert Wanders aandachtig naar zijn klanten. Hierdoor ontstaan er nieuwe en bijzondere kachels die jaarlijks op de markt worden gezet.

Wanders heeft een betrouwbare lijn aan houthaarden en gashaarden die met duurzame en kwalitatieve materialen zijn ontworpen. Dankzij het brede assortiment aan zwevende haarden, inbouwhaarden, vrijstaande haarden en voorzethaarden zit er absoluut een passend toestel tussen. Klassiek of modern, Wanders heeft voor iedere woonruimte een geschikte haard.

Wanders – Milieuvriendelijkheid

Dankzij de milieuvriendelijke haarden van Wanders wordt het milieu zo min mogelijk belast. De haarden zijn uitgerust met een lage CO2-uitstoot en een hoog rendement. Om aan de kwaliteitseisen te voldoen, is het merk Wanders gecontroleerd op de strengste Europese en Duitse normen. Wanders is met vlag en wimpel geslaagd met hun kwalitatieve en duurzame lijn aan haarden. Om de milieuvriendelijkheid te bewaken, heeft de organisatie het materiaal Highly Insulated Interior ontworpen. Dit materiaal is voor de binnenkant van de haard toegepast. Een hoge hittebestendigheid, een duurzame levensduur en een optimale verbranding zijn duidelijke eigenschappen van het Highly Insulated Interior. Met een haard van Wanders draag je niet alleen een steentje bij aan het milieu, maar je bespaart ook aanzienlijk in de stookkosten.

Wanders geschiedenis – Een groeiende organisatie

Het dynamische familiebedrijf Wanders is gevestigd in de Achterhoek. Dankzij hun jarenlange ervaring (meer dan veertig jaar) heeft de organisatie uitgebreide kennis over metaalproducten en kwalitatieve sfeerhaarden. In 1968 was Wanders oorspronkelijk gestart als een metaalbedrijf. Kort daarna heeft het merk zich gespecialiseerd in het produceren van kachels en haarden.

Veertig jaar later staat Wanders bekend als een moderne organisatie, met 40 bekwame medewerkers, die een stijgende aandeel heeft in het binnenland en buitenland. Het merk Wanders steekt veel tijd en energie in ontwikkeling en onderzoek. Hierdoor is de organisatie in bezit van een breed assortiment aan hoogwaardige haarden en kachels die aan de strengste normen voldoen. Tijdens de opstart heeft Wanders de nadruk gelegd op de binnenlandse en Duitse markt. Tot op de dag van vandaag blijft de export van Wanders stijgen.

Serie Wanders haarden:

  • Wanders Smart
  • Informatie aanvragen