Wanders Square 60G

Omschrijving Wanders Square 60G

Front inzet gashaard

De Wanders Square 60G front is een front inzet gashaard met een compacte maatvoering. Hierdoor is de gashaard toepasbaar in de meeste bestaande openhaarden. De Wanders Square 60G front is een compacte haard, die gegarandeerd voor sfeer en warmte zorgt. Het merk Wanders heeft bij het ontwerp drie punten centraal gesteld: gebruiksgemak, veiligheid en vormgeving. Bij de Wanders Square 60G front is dit zeker gelukt!

Bestaande inrichting

Zoals gezegd is de Wanders Square 60G front een ideale vervanger van uw bestaande open haard. U kunt de front gashaard namelijk ideaal plaatsen in een bestaande schouw. Hierdoor zijn er weinig aanpassingen nodig bij uw bestaande inrichting. Het enige wat de Wanders Square 60G doet is nog meer sfeer brengen in uw woning. Uiteraard kan de Wanders Square 60G ook ingebouwd worden op een nieuwbouw situatie.

Meerdere varianten

Naast de Wanders Square 60G front heeft het merk Wanders ook een andere variant. Namelijk de Wanders Square 60G driezijdig. Met deze haard heeft u nog meer zicht op het mooie vlammenspel.

Technische specificaties

De Wanders Square 60 front heeft een vermogen van 4,8 kW. Door zijn compactheid kunt u al snel genieten van een behaaglijke warmte. De gashaard heeft een rendement van 72% procent. De afmetingen voor inbouw zijn 48,8 cm hoog, 60 cm breed en 35,2 cm diep.

Model Inzet
Energielabel A Level
Vermogen 6 tot 7 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Systeem Gesloten
Merk Wanders
Vuurzicht Front
Brandstof Aardgas
Branderdecoratie Houtset
Kleur Zwart
Afstandsbediening Ja
Achterwand Vlak
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer