Dovre 300CB

Omschrijving Dovre 300CB

De Dovre 300 CB is een klassieke vrijstaande houtkachel. Deze kachel heeft de volgende afmetingen: (B x H x D) 8 x 73 x 36,5. Deze haard is leverbaar in de kleur antraciet. Naast de Dovre 300 CB kun je ook kiezen voor de Dovre 100 CBS of de Dovre 600.

Verbranding Dovre 300 CB

Deze klassieke kachel heeft een zeer moderne verbrandingstechniek. Met de Dovre clean burn techniek is het mogelijk gemaakt om de uitstoot van schadelijke stoffen zo veel mogelijk te beperken. Hierdoor word het rendement ook verhoogd.

Rendement en vermogen Dovre 300 CB

De Dovre 300 CB heeft een vermogen van 2-8 kW en een rendement van 80%. Het rendement kan nog verhoogd worden door verschillende opzet stukken te plaatsen. Hierdoor worden de rookgassen beter afgegeven, waardoor het rendement verhoogd word. Wil je zulke opzet stukken? Dan moet de afvoer wel via de bovenkant de kachel verlaten. Zonder de opzet stukken kan de afvoer via de zij, achter of bovenkant de kachel verlaten

Stook gemak Dovre 300 CB

De Dovre 300 CB heeft een aantal handige dingen waardoor je gemakkelijk kan stoken. Zo kun je in deze kachel houtblokken van maar liefst 60 cm lang stoken. Het aansteken en bijvullen van het hout kan heel gemakkelijk, omdat deze kachel is voorzien van een draaideur.

Vraag gratis offerte aan

Je bent geïnteresseerd en wilt meer weten over de Dovre 300 CB? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan of kom langs in onze showroom.

Model Vrijstaand
Energielabel A Level
Vermogen 7 tot 8 kW
Systeem Open
Merk Dovre
Vuurzicht Front
Brandstof Hout
Kleur Zwart
Achterwand Vlak
Hoogte cm 73
Breedte cm 82
Diepte cm 36,5
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer