Dru gashaarden

Dru is een bedrijf dat al in 1754 is opgericht. Hiermee is het bijna het oudste bedrijf van Nederland. Al snel werd het bedrijf bekend vanwege de productie van gietijzeren potten en pannen, maar al snel werden de kachels (voornamelijk op gas) steeds populairder. Mede vanwege de enorme ervaring binnen het bedrijf, kreeg Dru als eerste van de Nederlandse het ISO 9000 kwaliteitscertificaat. Dat de haarden van DRU over een goede kwaliteit beschikken zal je dan ook niet verbazen. In de loop der jaren heeft DRU zicht naast kwaliteit, ook steeds meer gericht op vormgeving en gebruiksgemak.

Dru gashaarden

In ons assortiment hebben we vele verschillende gashaarden, waaronder gashaarden van het merk Dru. Dru gashaarden brengen veel warmte en sfeer in huis, waardoor jouw huis een thuis wordt. Gashaarden zijn er te verkrijgen in allerlei soorten en maten. De nieuwere gashaarden hebben een zeer hoog rendement. Daarnaast zijn deze haarden milieuvriendelijk en zijn de haarden makkelijk te bedienen met de standaard bijgeleverde afstandsbediening.

Mogelijkheden gashaard

Wanneer je een Dru gashaard gaat aanschaffen is het belangrijk om je goed te laten adviseren over de mogelijkheden. Sommige haarden zijn niet geschikt voor jouw woning en anderen natuurlijk wel. Daarnaast is het belangrijk om te bepalen wat je belangrijk vindt aan een haard. Ga je voor warmte of schaf je de haard voornamelijk aan voor de sfeer? Wil ik een vrijstaande gashaard, een inbouw gashaard of een inzet gashaard? Ga ik voor een front gashaard of een driezijdige gashaard? Dit zijn essentiële vragen bij het koopproces bij een gashaard.

Inbouw, inzet of vrijstaande gashaard?

Bij het kiezen van een gashaard is de eerste vraag die je moet stellen wat voor soort gashaard u wilt. Wilt u een vrijstaande gashaard, inbouw gashaard of inzet gashaard? Een vrijstaande gashaard kunt u op de gewenste plek in de ruimte plaatsen mits dit goed gaat met de afvoer. Hierbij moet wel gelet worden op een afstand met de muur, dit is voor elke gashaard weer anders. Bij een inbouwhaard wordt er een maatwerk meubel naar uw wens gemaakt om de gashaard in te plaatsen. Zo kunt u denken aan een schouw met een houtvak of tv-meubel. Een inzethaard is wanneer u de gashaard wilt plaatsen in een bestaande schouw waar bijvoorbeeld eerst een open haard heeft gezeten.  

Vuurzicht Dru gashaard

Daarnaast kun je kiezen voor diverse vuurzichten. Sommige haarden bieden ‘slechts’ de mogelijkheid om van alleen de voorkant te genieten van het vuur, terwijl gashaarden ook als tweezijdige of driezijdige haarden te verkrijgen zijn. Ook hierbij raden wij aan om goed te kijken naar wat u mooi vindt, de functie van de haard en de, op uw aangepaste situatie, mogelijkheden.

Series Dru gashaard

Bekende series van een de Dru gashaarden zijn: Dru MetroDru TrioDru CircoDru MaestroDru Polo en de Dru Lugo.

Bent u geïnteresseerd in een Dru gashaard? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op.

Informatie aanvragen