Dru gashaarden

Dru is een bedrijf dat al in 1754 is opgericht. Hiermee is het bijna het oudste bedrijf van Nederland. Al snel werd het bedrijf bekend vanwege de productie van gietijzeren potten en pannen, maar al snel werden de kachels (voornamelijk op gas) steeds populairder. Mede vanwege de enorme ervaring binnen het bedrijf, kreeg Dru als eerste van de Nederlandse het ISO 9000 kwaliteitscertificaat. Dat de haarden van DRU over een goede kwaliteit beschikken zal je dan ook niet verbazen. In de loop der jaren heeft DRU zicht naast kwaliteit, ook steeds meer gericht op vormgeving en gebruiksgemak.

Dru gashaarden

In ons assortiment hebben we vele verschillende gashaarden, waaronder gashaarden van het merk Dru. Gashaarden brengen veel warmte en sfeer in huis, waardoor jouw huis een thuis wordt. Gashaarden zijn er te verkrijgen in allerlei soorten en maten. De nieuwere gashaarden hebben een zeer hoog rendement. Daarnaast zijn deze haarden milieuvriendelijk en zijn de haarden makkelijk te bedienen met de standaard bijgeleverde afstandsbediening.

Wanneer je een Dru gashaard gaat aanschaffen is het belangrijk om je goed te laten adviseren over de mogelijkheden. Sommige haarden zijn niet geschikt voor jouw woning en anderen natuurlijk wel. Daarnaast is het belangrijk om te bepalen wat je belangrijk vindt aan een haard. Ga je voor warmte of schaf je de haard voornamelijk aan voor de sfeer?

Zoals je wellicht weet zijn er vele verschillende soorten haarden op de markt te verkrijgen, te weten:

Daarnaast kun je kiezen voor diverse vuurzichten. Sommige haarden bieden ‘slechts’ de mogelijkheid om van alleen de voorkant te genieten van het vuur, terwijl gashaarden ook als tweezijdige of driezijdige haarden te verkrijgen zijn. Ook hierbij raden wij aan om goed te kijken naar wat u mooi vindt, de functie van de haard en de, op uw aangepaste situatie, mogelijkheden.

De belangrijkste series van de Dru gashaarden zijn:

Bent u geïnteresseerd in een Dru gashaard? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op.

Informatie aanvragen