Bellfires gashaarden

Als u zegt kwaliteit gashaard, dan zeggen wij van Superkachels Bellfires Gashaard. Al sinds 1928 ontwerpt en produceert Bellfires gashaarden in Nederland. Zij hebben gashaarden in alle soorten en maten. Een front-, hoek-, of driezijdige haard, een doorkijkhaard of toch liever een roomdivider? Het is allemaal mogelijk met de gashaarden van Bellfires. Zij hebben gashaarden die u kunt inbouwen, maar ook kunnen wij u voorzien van een vrijstaande gashaard van Bellfires. Ook biedt Superkachels u een installatie door een echte vakman. Zij weten waar ze over praten en plaatsen dagelijks haarden. Superkachels heeft er vertrouwen in. U ook?

Bellfires assortiment

Bellfires

Bellfires ontwerpt en produceert al sinds 1928 kwalitatief enorm goede gashaarden. In al die tijd hebben ze een groot assortiment gashaarden opgebouwd en zijn ze dagelijks bezig met de innovatie van hun gashaarden. Het assortiment van Bellfires bestaat uit:

  • Inbouw gashaarden
  • Inzet gashaarden
  • Vrijstaande gashaarden
  • Vrijhangende gashaarden

 Bellfires onderdeel van Interfocos

 Bellfires produceert gashaarden en is onderdeel van Interfocos, een groot Nederlands bedrijf dat haarden produceert voor heel Europa. Naast Bellfires produceert Interfocos ook houthaarden onder de naam Barbas. Klik hier om alle Barbas Houthaarden te bekijken.

Bellfires: 'Keep your fire on demand' 

'Keep your fire on demand', dat is waar Bellfires voor staat. Veiligheid staat hoog aangeschreven bij Bellfires. Dagelijks werkt er een team van ruim 100 mensen. Kwaliteit en service zit dan ook ‘standaard’ in het pakket!

Bellfires bij Superkachels

Bij Superkachels vindt u een uitgebreide collectie haarden en kachels van Bellfires. Vraag online een vrijblijvende offerte aan, of kom langs in onze showroom in Apeldoorn. Daar hebben wij een heel aantal Bellfires gashaarden opgesteld staan. U bent van harte welkom. Wij zorgen dat de koffie klaar staat!

 

Informatie aanvragen