Barbas houtkachel

Barbas in een onmisbaar merk in het assortiment van Superkachels. Doordat het merk duurzaam en ecologisch verantwoord produceert, heb je ongetwijfeld een milieuvriendelijk toestel in huis. De houthaarden van Barbas zijn van de beste kwaliteit, hebben een lage emissie en een hoog rendement. Het brede assortiment bestaat uit fantastische inbouwhaarden, fronthaard, hoekhaarden en vrijstaande haarden. Door de lange levensduur van een Barbas haard geniet je jarenlang van de warmte, sfeer en gebruiksgemak.

Barbas – De klant staat centraal

Het Nederlandse familiebedrijf Barbas heeft sinds 1976 een sterke positie veroverd in de Europese haardenmarkt. Het merk Barbas werkt vanuit een krachtig uitgangspunt, namelijk duurzaam en ecologisch verantwoord. Het bevestigde familiebedrijf in Bladel richt zich specifiek op het produceren en ontwikkelen van duurzame houthaarden en kachels. Met een team van 110 deskundige medewerkers produceert Barbas fantastische toestellen. Bij de productie van iedere haard staat de klant centraal. Volgens het merk is een haard een persoonlijk interieurproduct en niet een anoniem stuk staal. Om deze reden stroomt elke bestelling, op klantnaam, door de fabriek van Barbas. Het gehele productieproces wordt zorgvuldig gecontroleerd, zodat de betrouwbaarheid optimaal is. Doordat Barbas van een eigen fabriek bezit, garandeert het merk de hoogwaardige kwaliteit van iedere houthaard. Daarnaast bereikt de organisatie een optimale efficiëntie door de inzet van korte lijnen en een moderne, milieuvriendelijke spuiterij. Niet alleen de kwaliteit is een onmisbaar uitgangspunt, maar ook innovatie, deskundigheid en design zijn zeer belangrijke richtlijnen. Om het plaatje compleet te maken, heeft Barbas een eersteklas verbrandingsproces ontwikkeld. Dankzij dit proces wordt er een aanzienlijk rendement en een lage emissie behaald. Daarnaast zorgt de verbranding voor een perfect beheer van het houtverbruik. Omdat Barbas efficiëntie hoog in het vaandel heeft staan, ben je verzekerd van deskundige hulp en betrouwbare afterservice bij het onderhouden van de haard.

Barbas is onderdeel van de Europese haardenfabrikant Interfocus. Deze milieubewust fabrikant levert niet alleen het merk Barbas, maar ook het welbekende merk Bellfires. Zoals eerder genoemd is Barbas een hoogwaardige haardenmerk die uitsluitend houthaarden ontwikkeld. Onder het merk Bellfires levert Interfocus prachtige gashaarden die gebruiksvriendelijkheid, gemak en sfeer uitstralen.

Barbas – Milieuvriendelijke productie

Door de jaren heen zag het merk Barbas dat steeds meer consumenten milieubewuster worden. De consumenten vragen zich tegenwoordig af wat de oorsprong van het product is en of het product op een milieuvriendelijke wijze wordt ontwikkeld. Barbas heeft duidelijk ingespeeld op deze verschuiving. Door de eigen fabriek beheert het merk de volledige productie en besteedt daarom niks uit aan lageloonlanden. Hierdoor levert Barbas ongetwijfeld een betrouwbaar en kwalitatief assortiment aan houthaarden. Het gevolg is dat je, met een haard van Barbas, jarenlang kunt genieten van het prachtige vuurbeeld. Om het milieu zo min mogelijk te belasten, werkt de organisatie met de Quick Response Manufacturing methode. Bij deze methode wordt verspilling van energie, tijd en materiaal zo veel mogelijk voorkomen. Denk hierbij aan het terugdringen van transportkilometers, verouderde voorraad en de inzet van een milieuvriendelijke spuiterij. Het is overduidelijk dat Barbas veel aandacht schenkt aan een milieuvriendelijke productie, van materiaal tot de montage van de haard. Om deze reden is de relatie met klanten, leveranciers en omgeving een onmisbaar onderdeel van het gehele proces. Het merk Barbas wordt uitsluitend via de vakhandel aangeleverd, zodat u een het advies ontvangt voor een veilige aanschaf en installatie.

Barbas – Breed assortiment aan houthaarden

Het gehele assortiment van Barbas bestaat uit houthaarden en kachels van de beste kwaliteit. Je bent niet alleen verzekerd van eersteklas kwaliteit, maar ook van de beste service. Haardenexpert staat altijd voor jou paraat om een eventuele storing te verhelpen. Hierbij kan het gespecialiseerde serviceteam van Barbas een optimale ondersteuning bieden. Daarnaast wordt iedere haard aangeleverd met 10 jaar garantie op de romp van het toestel. Indien er binnen deze periode een storing voordoet, wordt het probleem op een deskundige en snelle manier opgelost. Om jou een compleet beeld te geven van het Barbas assortiment, bekijk je hieronder alle kwalitatieve series van het topmerk.

Barbas assortiment:

 

Informatie aanvragen