Driezijdige houtkachels

Wilt u vanaf de bank, maar ook vanuit de keuken kunnen genieten van een vlammenspel? Dan heeft u met een vrijstaande houtkachel de oplossing. Met het driezijdige glas kunt u namelijk vanuit elk punt uit de kamer de vlammen zien. Superkachels beschikt over een groot assortiment houtkachels, waaronder dus ook driezijdige houtkachels. Er zijn verschillende opties voor een driezijdige houtkachel: Een inbouwhaard, een inzethaard of een vrijstaande haard. Check het diverse assortiment hieronder en filter het naar uw wens.

Driezijdige houtkachels

Driezijdige houtkachels

Met een driezijdige houtkachel kunt u vanaf elk positie in de ruimte genieten van het prachtige vlammenspel. Dit zorgt voor nog meer sfeer in uw woning en zo functioneert de houtkachel als een echt blikvanger. Door ons brede assortiment kunt u een keuze maken tussen vele verschillende modellen en merken haarden. Dus uw droomkachel die ideaal past bij uw interieur zit er in ieder geval tussen. Wij helpen u graag met de zoektocht hiervan! Bij het kiezen van uw droomkachel dient u wel op verschillende dingen te letten. Kan ik een kachel plaatsen in mijn bestaande schouw of moet ik voor een vrijstaande houtkachel gaan? Geeft de kachel niet genoeg voor warmte voor de ruimte of misschien wel te veel? Wij helpen uw graag bij het uitzoeken van een geschikte haard die perfect past bij uw interieur!

Inbouw, inzet of een vrijstaande houtkachel?

Een driezijdige houtkachel is op verschillende manieren te realiseren. U kunt kiezen voor een inbouwhaard waar u een haard plaatst en daarom heen een schouw plaatst met eventueel een tv-meubel of een houtvak. Of u kunt doormiddel van een inzethaard een haard plaatsen in een bestaande schouw. Als laatst kunt u ervoor kiezen om voor een vrijstaande houtkachel te gaan. Deze kunt u plaatsen met een veilige afstand van de muur en kunt u voorzien van materialen als staal, gietijzer of speksteen.

Warmte van driezijdige houtkachel

Bij het uitkiezen van een driezijdige houtkachel dient u goed op te letten op het aantal kW van de houtkachel. Bij een mooi vlammenspel wilt u natuurlijk niet dat de ruimte te heet is of dat de kachel niet voor de gewenste warmte kan zorgen. Wij helpen u graag om op basis van aantal kubieke meters van de ruimte en de isolatie van de woning een houtkachel te vinden met het juiste aantal kW. Dit om ervoor te zorgen dat bij u bij een mooi vlammenspel kunt genieten van een behaaglijke warmte.

Merken driezijdige houtkachels

Zoals gezegd beschikken bij over een groot assortiment en meerdere merken driezijdige houtkachels. Merken als Barbas, Spartherm, Contura en Lotus beschikken over zeer mooie en kwalitatieve houtkachels. Wij hebben vele van deze haarden (brandend) opgesteld staan in de showroom. Komt u daarom eens langs en dan helpen wij u met de zoektocht naar uw droomkachel!

Informatie aanvragen