Vrijstaande houtkachels

Bent u op zoek naar een echte eyecatcher in uw woonkamer? Een vrijstaande houtkachel gaat daar gegarandeerd voor zorgen. Een vrijstaande houtkachel geeft een unieke sfeer in uw woning. Superkachels heeft een breed aanbod in vrijstaande houtkachels. Zo kunt u uit verschillende elementen kiezen. Gaat u voor een gietijzeren, stalen of speksteen kachel? Gaat u voor een boven of achter aansluiting? Of gaat u voor een liftdeur in plaats van een draaideur? Bekijk de mogelijkheden bij een vrijstaande houtkachel.

Vrijstaande houtkachels

Vrijstaande houtkachels

Met een vrijstaande houtkachel haalt u een warmte en echte sfeermaker in huis! U kunt de kachel helemaal naar uw wens samenstellen. U kunt namelijk een kachel kiezen naar uw stijl en naar de warmte die u wenst in uw woning. Dit heeft te maken met de materialen van de houtkachel. Om voor de juiste warmte te zorgen dient u daar goed op te letten bij de aankoop van de kachel. Staat bijvoorbeeld de houtkachel op de juiste plek? Kan ik met deze houtkachel stoken met een hoog rendement? Onze adviseurs van Superkachels helpen u daarmee graag!

Rendement van houtkachel

Een belangrijk rendement is erg belangrijk voor een houtkachel. Nederland wordt steeds meer gestimuleerd om bewust te stoken. Wij van Superkachels zijn het daar helemaal mee eens! Wij vinden dan u moet genieten van een behaaglijke warmte, met zo min mogelijk hout. Om een hoog rendement te behalen dient u bij de aankoop en aanleg daar al mee bezig te zijn. Een juiste afvoer en het juiste materiaal haard zorgen naast droog hout voor een hoog rendement. Wij helpen u graag met een vrijstaande houtkachel met een zo hoog mogelijk rendement.

Materialen vrijstaande houtkachel

Wilt u gelijk bij het aansteken genieten van warmte? Of wilt u nadat het vuur gedoofd is nog uren genieten van een behaaglijke warmte? Het materiaal zorgt zoals gezegd voor de gewenste warmte. Wanneer u voor een stalen vrijstaande houtkachel gaat, kunt u gelijk genieten van warmte. Bij een gietijzeren houtkachel kunt u ook snel genieten van een heerlijke warmte en zal bij het doven van de vlam de warmte nog even blijven. Een spekstenen vrijstaande houtkachel zorgt nadat hij goed vlam heeft voor een behaaglijke warmte en zal ook wanneer de vlam gedoofd is nog uren voor een heerlijke warmte zorgen.

Merken vrijstaande kachel

Superkachels beschikt over vele kwalitatieve merken houtkachels. Zo kunt u denken aan Barbas, Spartherm, Contura, Drooff of Faber. Al deze merken beschikken over fantastische modellen vrijstaande houtkachels. Benieuwd naar het assortiment? Kom eens langs in de showroom. Daar staan verschillende vrijstaande houtkachels (brandend) opgesteld!

Informatie aanvragen