Doorkijk gashaarden

Een doorkijkgashaard is dé ideale uitkomst als u twee aparte ruimtes met elkaar wilt verbinden. Een doorkijkhaard heeft vaak een grote ruit, waardoor er een goed zicht is op het vuurbeeld in de gashaard. Deze doorkijkhaard kunnen wij volledig laten monteren en installeren door een van onze vakmannen! Kiest u voor sfeer en gemak? Met een druk op de knop is het vlammenspel al zichtbaar in de Doorkijkgashaard! Heeft u een gasloze woning? Wellicht is dan een propaanhaard iets voor u!

Doorkijk gashaarden

Waarom een doorkijkgashaard?

Een doorkijkgashaard is de perfecte haard om twee ruimtes met elkaar te verbinden. U kunt de haard laten inbouwen in een strakke ombouw, maar ook zijn er mogelijkheden met een maatwerkmeubel. Een doorkijkhaard geeft vaak een enorme sfeer, omdat er vaak een grote ruit in zit.

Mogelijkheden met een doorkijkgashaard

De mogelijkheden zijn enorm. De meeste doorkijkgashaarden hebben al een heel aantal opties, zoals een elektrische app bediening. Een doorkijkgashaard wordt meestal geplaatst in een strakke ombouw, door een van onze vakmannen. Deze ombouw kan op twee manieren opgeleverd worden, namelijk stuc-klaar en saus-klaar. Stuc-klaar houdt in dat de platen van de strakke ombouw recht op elkaar worden geplaatst en de stukadoor het meubel nog moet stucen. Als u het meubel saus-klaar laat opleveren wordt het meubel in verstek gezaagd en kunt u het meubel zelf sausen! Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Verschillende merken

Met een doorkijkgashaard heeft u keuze uit 9 verschillende merken, met onder andere Bellfires, Faber, Dru en element 4. Deze A-merken hebben allemaal hun eigen krachtpunten. Kom naar onze showroom in Apeldoorn en zie wat er allemaal wel niet mogelijk is met Superkachels.

Rookgasafvoer en zuurstoftoevoer

Bijna alle doorkijkgashaarden worden uitgerust met een concentrisch systeem. Dit houdt in dat de rookgassen en zuurstoftoevoer via één kanaal verlopen. Er worden dan twee verschillende buizen over elkaar heen geschoven. Via de binnenste buis gaan de rookgassen naar buiten, terwijl via de buitenste buis de zuurstof vanuit buiten wordt aangezogen. Met deze techniek creëert u altijd een perfecte trek in de haard en kunt u optimaal genieten van een hoog rendement.

Veiligheid gashaarden

Als u uw doorkijk gashaard laat installeren door een van onze vakmannen kunnen wij u de veiligheid garanderen. Onze installateurs zitten verspreid door heel Nederland, dus er is er altijd wel een bij u in de buurt. Ook zijn er richtlijnen die wij strikt opvolgen. Alle doorkijkgashaarden zijn voorzien van een officieel CE-Keurmerk.

Levering, montage en service

Nadat u schriftelijk akkoord heeft gegeven op onze offerte, wordt deze doorgezet naar de afdeling orderverwerking. Zij gaan druk voor u aan de slag om alles in te plannen. Heeft u alleen een haard besteld? Dan zal deze gratis bij u thuis geleverd worden. Heeft u naast de haard ook getekend voor officieel rookgas afvoermateriaal en montage? Dan wordt er met u en de installateur een datum gepland dat de doorkijkgashaard wordt geplaatst. Op deze dag zal onze vakman de doorkijkhaard vakkundig komen installeren. Mocht er tijdens of na de installatie is niet naar wens zijn omtrent de gashaard? Neem dan contact op met de afdeling service. Wellicht kunnen zij uw issue oplossen.

 

Informatie aanvragen