Gashaard inbouw

Bij Superkachels hebben wij een enorm breed assortiment aan inbouw gashaarden. Ze zijn te verkrijgen in alle soorten en maten, van wel 10 verschillende merken. Wilt u een inbouwgashaard met een ruit aan een, twee of drie zijden? Of kiest u toch liever voor een doorkijkhaard of roomdivider? Het is allemaal mogelijk! Met het op maat gemaakte meubel wat om de inbouw gashaard komt, kunnen we perfect inspelen op het interieur van uw woning! Heeft u een gasvrije woning? Kijk dan een bij een propaangashaard.

Gashaard inbouw

Waarom een inbouw gashaard?

Een inbouw gashaard wordt gebruikt bij een nieuwbouw of bestaande bouw. Dit heeft er mee te maken dat een inbouwhaard in een nieuwe situatie moet worden ingebouwd. Heeft u een bestaande situatie, maar wilt u wel een gashaard die wordt ingebouwd in een meubel of schouw? Wellicht is dan een inzet haard iets voor u!  

Mogelijkheden met een inbouw gashaard

Bij een inbouw gashaard heeft u verschillende mogelijkheden. Zo heeft u de keus uit een ruim assortiment aan merken. Wilt u het glas alleen aan de voorzijde of wilt u liever een hoekhaard of een driezijdige haard?  Een roomdivider of een doorkijkhaard, het is allemaal mogelijk met het assortiment van Superkachels.

Rookgasafvoer en zuurstoftoevoer

Bij de meeste inbouw gashaarden werken we met een concentrisch systeem. Dit houdt in dat het rookgasafvoer kanaal en het zuurstof toevoerkanaal via een buis verlopen. Vanaf de inbouwgashaard loopt er een kanaal naar buiten. Dit kanaal is concentrisch. Dit houdt in dat er eigenlijk twee buizen over elkaar heen geschoven worden. Door de binnenste buis gaan de rookgassen naar buiten en via de buitenste buis komt er zuurstof in de gashaard. We noemen dit ook wel een gesloten systeem. Zo kan uw inbouwgashaard optimaal werken en kunt u gaan genieten van de warmte en sfeer die de haard met zich mee brengt.

Hoe werkt het eigenlijk allemaal bij Superkachels?

Als u kiest voor Superkachels, gaan wij u niet teleurstellen. De ervaren verkopers kunnen u alles vertellen   Als u de handtekening heeft gezet, gaan er intern een heel aantal balletjes rollen. Zo wordt er een afspraak gemaakt met de monteur om een situatieopname in te plannen. Dit houdt in dat de monteur bijna altijd bij u langs komt om de situatie op te nemen en te kijken of alles klopt. Staat er materiaal in de getekende offerte die in werkelijkheid niet nodig zijn? Of hebben we extra materiaal nodig? Dan sturen wij u een tweede offerte. Bij deze tweede offerte heeft u de keus om het akkoord te geven of niet. Als u op de herziene offerte een tweede akkoord geeft, dan wordt de inbouw gashaard voor u besteld en wordt er een datum gepland dat onze vakman bij u de inbouwgashaard komt installeren. Mochten er tijdens of na de installatie problemen zijn, dan zit er 5 dagen in de week een serviceteam voor u klaar. Zij proberen al uw problemen vakkundig en goed op te lossen.

Informatie aanvragen