Dovre Vintage 30

Omschrijving Dovre Vintage 30

De Dovre Vintage 30 is een vrijstaande houtkachel. Dit is het kleinste model van de Dovre Vintage serie en heeft de volgende afmetingen: 37 x 68 x 44,5 cm (B x H x D). Met een vermogen van maximaal 7kW en een rendement van 80%, kan deze kleine kachel toch ruimtes van maximaal 100 m3 gemakkelijk verwarmen. Naast de Dovre Vintage 30 levert Dovre ook de Vintage 50 en 35.

Clean-burn systeem Dovre Vintage 30

Dovre heeft bij dit model gezorgd voor een mooi systeem om de ruit zo schoon mogelijk te houden. Met het clean-burn systeem die in de Vintage 30 zit blijft de ruit een lange tijd schoon waardoor je lang kan genieten van de mooie vlammen in je kachel.

Mogelijkheden Dovre Vintage 30

Bij de Dovre Vintage 30 bieden wij jou verschillende keuzes aan. Standaard word deze kachel geleverd met pootjes, maar je kunt ook een ander onderstel kiezen. Wij bieden jou de volgende mogelijkheden aan: Tablet, Wood box of een Cradle. Ook met de kleur van de kachel hebben wij een brede keuze: Antraciet (gelakt), Wit, Licht Grijs, Olijfgroen of Glanzend Zwart Zo kun je de haard een stuk persoonlijker maken met de keuzes die wij jou aanbieden.

Aansluiting Dovre Vintage 30

Bij de Dovre Vintage 30 hebt je de mogelijkheid voor een boven of achter aansluiting. Dit is zeer handig want zo kan je zelf kiezen hoe je de aansluiting wil, en zo is deze vrijstaande haard in bijna elke situatie te plaatsen.

Vraag gratis offerte aan

Ben je geïnteresseerd in de Dovre Vintage 30? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan of kom langs in onze showroom.

Model Vrijstaand
Energielabel A+ Level
Vermogen 4 tot 5 kW
Systeem Gesloten
Merk Dovre
Vuurzicht Front
Brandstof Hout
Kleur Antraciet, Wit, Zwart
Hoogte cm 68
Breedte cm 37
Diepte cm 50
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer