Dru Circo

Voorraadmodel

Omschrijving Dru Circo

Optimale vuurbeleving

De Dru Circo is een gashaard met een unieke rond gebogen ruit. Door de bolling van de ruit is het vuurbeeld vanaf alle kanten te zien. Doordat de gashaard rond loopt is hij ook zeer geschikt om in een hoek te plaatsen. De Dru Circo is een mooie gashaard die standaard wordt geleverd met een afstandsbediening. Dit is ideaal, zo kunt u de haard bedienen vanaf uw bank. En een gashaard geeft geen rotzooi van as. Zo heeft u niet de last van meer schoonmaakwerk.

Gesloten verbranding

De Dru Circo heeft een gesloten verbranding, dat betekend dat de haard zijn zuurstof van buiten haalt door de zelfde pijp als dat de afvoergassen naar buiten gaan. Dat kan via een dubbele pijp. Dat heet een concentrisch afvoer kanaal. Bij een concentrisch afvoerkanaal zijn twee pijpen over elkaar heen geschoven met ruimte tussen de twee pijpen. Door de binnenste pijp gaan de (vieze)afvoer gassen. Door de buitenste pijp gaat de verse lucht naar de haard toe. Dit brengt een hoop voordelen met zich mee, je kunt het afvoerkanaal bij de gevel laten uitkomen en je bent dus niet verplicht zoals bij een open verbranding, om het afvoerkanaal uit te laten komen bij de nok. Je bent dus ook veel flexibeler tot de exacte plek waar de haard komt te staan. 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in de Dru Circo? Neem dan contact op met Superkachels, of vraag een gratis offerte aan, zodat wij u het beste advies kunnen geven. Je kunt ook onze showroom in Apeldoorn binnenlopen om rond de tafel te zitten met één van onze verkopers. Superkachels zet alvast een lekker bakje koffie voor je klaar!

Voorraadmodel

Wij hebben de Dru Circo ook als voorraadmodel. Deze is antraciet van kleur. Deze bieden wij aan van 3345 euro voor 2475 euro.

Model Vrijstaand
Energielabel A Level
Haard soort Gas
Vermogen 5 tot 6 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 100/150mm
Systeem Gesloten
Merk Dru
Vuurzicht Front
Brandstof Aardgas, Propaan
Branderdecoratie Houtset
Kleur Antraciet
Afstandsbediening Ja
Achterwand Vlak
×

Stel een vraag

Stel je vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer