Gashaard

Wilt u met één druk op de knop gezelligheid in huis? Ga dan voor één van de gashaarden van Superkachels! De gashaarden van nu zijn namelijk niet meer te onderscheiden van houtkachels. Waar gashaarden zich wel in onderscheiden ten opzichte van houtkachels is het gebruiksgemak. U kunt namelijk met behulp van de afstandsbediening of zelfs smartphone de gashaard aanzetten en bedienen. Daarnaast is het uiterlijk van gashaard volop vooruitgegaan! De gashaarden passen nu bij elk soort interieur: landelijk, modern of tijdloos. Check het assortiment snel en vraag een vrijblijvende offerte aan om te kijken wat uw droomkachel bij u thuis kost! 

 

Gashaard

Gashaard kopen

De gashaarden hebben veel voordelen, zo bespaart u veel tijd doordat u nooit hout hoeft te verzamelen. In de meeste gevallen hebben de gashaarden een afstandsbediening. Daarmee gaan de gashaarden met één druk op de knop aan. In het bezit van een smartphone of een tablet? De nieuwste gashaarden kunnen namelijk gemakkelijk aangezet worden met een speciaal ontwikkelde app. Met de gashaarden kies je dus altijd voor een combinatie tussen sfeer en gemak. Nog een voordeel is dat de gashaarden lang meegaan en niet veel onderhoud nodig hebben. De meeste gashaarden hebben een rendement van ongeveer 80%, wat betekent dat er weinig warmte verloren gaat. De gashaarden geven al snel een vermogen af van ongeveer 6 kW, daar komt dus nog behoorlijk wat warmte van af! 

Veiligheid gashaarden

Om voor een optimale veiligheid te zorgen, laat u de gashaarden installeren door één van de vakmannen van Superkachels. Superkachels werkt samen met vakbekwame installateurs en zij installeren de gashaarden vakkundig en veilig. Om u nog meer veiligheid te bieden wordt aan de gashaarden een overdrukluik toegevoegd. Dit zijn luikjes die open gaan als de druk in de gashaarden te hoog wordt. Daarnaast zijn er duidelijke richtlijnen zoals bijvoorbeeld de inrichting van de gashaarden. Alle gashaarden van Superkachels hebben een CE-keurmerk, wat betekent dat de gashaarden streng gekeurd zijn door erkende instanties.

De gashaarden in allerlei varianten

De gaskachel is verkrijgbaar in allerlei varianten. Ga bijvoorbeeld voor de vrijstaande gashaarden of hangende gashaarden, die in de meeste gevallen compact zijn en weinig ruimte nodig hebben. Ook zijn er de inbouw gashaarden en  inzet gashaarden die strak ingebouwd worden in een muur of scheidingswand. Bij Superkachels zijn ook nog gevel gashaarden en afvoerloze gashaarden verkrijgbaar. De gashaarden kun je helemaal naar wens maken met een schouw of plateau, maar denk ook aan houtstammen(die er heel realistisch uitzien) of kiezels.

Merken gashaarden

Superkachels is leverancier van o.a. de merken: Barbas, Bellfires, DRU, Faber, Global Fires, Element4, Have, Helex, Nestor Martin, Pelgrim, Thermocet, WandersDovre, Bocal, Kal-fire en Godin. Kom naar de showroom van Superkachels in Apeldoorn en laat je adviseren over de gaskachel. Voor vragen mag u altijd bellen naar:055-7820410? of mailen naar info@superkachels.nl.

Informatie aanvragen