Element4 Sky T

Omschrijving Element4 Sky T

Met de Element4 Sky T heb jij een geweldige, hoge haard in jouw woning staan. Dankzij de glashoogte van 160cm is de gashaard verticaal te bewonderen. Je behoudt een volledig zicht op het fantastische vlammenspel. Een echte aandachttrekker wanneer jouw vrienden en familie op bezoek komen. Met de Element4 Sky T kun jij twee ruimtes met elkaar verbinden en verdelen. Denk bijvoorbeeld aan een uitzicht vanuit de woonkamer en de eetkamer op deze prachtige doorkijk tunnelhaard. De strakke vormgeving van de Element4 Sky T zorgt voor een tijdloze en smaakvolle sfeer in jouw interieur.

De inbouwdiepte

De Element4 Sky T is een ideale haard die vrijwel in iedere woning te plaatsen is. Dit komt voornamelijk door de kleine inbouwdiepte van de gashaard. Om de gashaard te bedienen, ontvang jij standaard een afstandsbediening. Vanuit de eetkamer of woonkamer pas jij het vermogen van de vlammen aan. Door de optionele houtstammenset lijkt het vuur levensecht.

Superkachels levert naast de doorkijkhaard Element4 Sky T ook de Element4 Sky. Bij de Element4 Sky heb je geen doorkijkruimte in de haard.

Heb je interesse in één van de Element4 Sky modellen? Neem dan snel contact op met Superkachels voor de scherpste prijs.

Model Inbouw
Energielabel B Level
Vermogen 9 tot 10 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Systeem Gesloten
Merk Element4
Vuurzicht Doorkijk
Brandstof Aardgas, Propaan
Branderdecoratie Houtset, Kiezels
Kleur Antraciet
Afstandsbediening Ja
Achterwand Keramisch glas, Vlak
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer