Nestor Martin H33

Omschrijving Nestor Martin H33

Geschikt voor middelgrote woningen

De Nestor Martin H33 is een redelijk compacte houtkachel met een front vuurzicht. Dit betekent dat het vuur, dat extra lang zichtbaar is vanwege het aanwezige Air Wash systeem, alleen aan de voorkant zichtbaar is. De haard is zwart van kleur en heeft een stoere, maar toch ook elegante uitstraling door de ranke pootjes waar hij op staat. Het verwarmingslichaam van deze haard is vervaardigd uit gietijzer waardoor de warmte langer vastgehouden wordt. Voor een hoog gebruiksgemak beschikt deze haard over een Air Wash systeem, waardoor de ruit extra lang schoon blijft. 

Hoog gebruiksgemak

Om het gebruiksgemak nog verder te verhogen kun je er voor kiezen om de haard aan te schaffen met afstandsbediening. Middels deze afstandsbediening kun je op twee manieren de intensiteit van het vuur bepalen, namelijk handmatig of automatisch. Bij de handmatige manier hoef je alleen maar op het plusje of het minnetje te drukken. Bij de automatische stand stel je van te voren de gewenste temperatuur in. De kachel zorgt er dan automatisch voor dat deze termperatuur behaald en behouden wordt.

Technische specificaties

De Nestor Martin H33 heeft een rendement van maar liefst 80%. Met een minimaal vermogen van 2kW en een maximaal vermogen van 12 kW is deze haard zeer geschikt voor de ietwat grotere ruimtes. De haard is voorzien van energielabel A+

Afmetingen Nestor Martin H33

De Nestor Martin H33 heeft een breedte van 64,8 centimeter, een hoogte van 71,7 centimeter en een diepte van 39 cenimeter. Het rookkanaal, die zowel boven als achter kan worden aangesloten, heeft een dimaeter van 150 mm. 

Model Vrijstaand
Energielabel A+ Level
Haard soort Hout
Vermogen 11 kW en hoger
Rendement 80%
Aansluiting Achteraansluiting, Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 150mm
Externe luchttoevoer Ja
Deursluiting Draaideur
Merk Nestor Martin
Vuurzicht Front
Materiaal Gietijzer
Brandstof Hout
Kleur Zwart
Afstandsbediening Ja
Achterwand Vlak
Hoogte cm 71,7 cm
Breedte cm 64,8 cm
Diepte cm 39 cm
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer