Spartherm Linear Tunnel 67x51

Omschrijving Spartherm Linear Tunnel 67x51

Spartherm Linear Tunnel 67x51

De Spartherm Linear Tunnel 67x51 is een tweezijdige doorkijkhaard. Door zijn grote ruit is er goed zicht op het vuur en straalt de houthaard veel warmte uit! De Linear Tunnel wordt standaard geleverd met een liftdeur aan een zijde en heeft als optie een tweede liftdeur. In dat geval worden beide ruiten vervangen door liftdeuren en kunt u van twee kanten het hout bijvullen. Deze Tunnelhaard van Spartherm wordt geplaatst in een meubel. Bij Superkachels heeft u meerdere keuzes daarin. Zo kunt u kiezen voor een strakke ombouw om de haard, maar ook voor een maatwerkmeubel dat speciaal voor u op maat gemaakt wordt. Wilt u meer informatie over deze houthaard van Spartherm of over het (maatwerk)meubel? Neem dan contact met ons op!

Sfeer en warmte

De Spartherm Linear Tunnel 67x51 is een verbinding tussen twee verschillende kamers, of juist een afscheiding in een kamer. Door de twee ruiten brengt deze 67x51 heel veel sfeer met zich mee. Een echte haard waar je het hout hoort knisperen, het vlammenspel kunt zien en ook nog eens warmte met zich mee brengt. Deze Linear Tunnel heeft een netto vermogen van 11,6 kW en kan zonder moeite een ruimte vanaf 120 m³ verwarmen. Naast het feit dat deze Spartherm Linear Tunnel 67x51 een hoog vermogen heeft, is het rendement maar liefst 80% en heeft deze houthaard het energielabel A+.

Interieur

Deze Spartherm Linear Tunnel 67x51 is een inbouwhaard. Dit houdt in dat de houthaard moet worden ingebouwd in een meubel. Met Superkachels heeft u hierin twee mogelijkheden. Onze installateur kan bij u ter plekke een meubel maken en installeren. De andere optie is om te kiezen voor een maatwerkmeubel. Dit meubel wordt speciaal voor u op maat gemaakt en kan worden aangepast naar al uw wensen. Heeft u in uw woning een landelijke style? Dan zou u een eiken of natuurstenen bovenblad op het meubel kunnen plaatsen. Heeft u een strak en modern interieur in uw woning? Dan heeft u de mogelijkheid om het gehele meubel met hoogglans of zijdeglans af te laten spuiten. Daarnaast zijn er nog tal van mogelijkheden met een maatwerkmeubel. Neem contact met ons op en laat u voorlichten over alle opties die er zijn. Wilt u het liever zien? Kom dan naar onze showroom in Apeldoorn.

Technische specificaties Spartherm Linear Tunnel 67x51

De Spartherm Linear Tunnel wordt standaard geleverd met een rookgasafvoerdiameter van 250 mm en kan optioneel worden aangesloten op een externe luchttoevoer. Dit houdt in dat de houthaard zijn zuurstof uit een externe ruimte haalt, bijvoorbeeld de kruipruimte. Zo blijft het zuurstofniveau in de woonruimte gelijk. Het chamotte binnenwerk wordt geleverd in de kleur zwart en u kunt de allernieuwste techniek toepassen op uw doorkijkhaard.

De Spartherm Linear Tunnel 67x51 wordt standaard geleverd met:

  • 1 liftdeur met vaste handgreep
  • Zwart chamotte binnenwerk
  • Frameloos

Opties op de Spartherm Linear Tunnel 67x51

  • Driezijdig kader
  • Vierzijdig kader
  • 2e extra liftdeur
  • Externe luchttoevoer
  • Sesam elektrisch liftdeursysteem
  • S-Thermatik NEO App bediening
  • S-kamatik Systeem

Verschillende uitvoeringen:

De Spartherm Linear Tunnel 67x51 is ook uit te voeren met hogere ruiten. Klik hier voor de Spartherm Linear Tunnel 67x57. Wilt u deze houthaard als fronthaard? Klik dan hier om de Spartherm Linear Front 67x51 te bekijken.

 

Model Inbouw
Energielabel A+ Level
Haard soort Hout
Vermogen 10 tot 11 kW
Rendement 80%
Aansluiting Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 250mm
Externe luchttoevoer Ja
Deursluiting Liftdeur
Systeem Open
Merk Spartherm
Vuurzicht Doorkijk
Materiaal Staal
Brandstof Hout
Kleur Zwart
Achterwand Chamotte
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer