Schouwen

Heb je een haard of kachel gekozen of thuis al een haard of kachel staan? Maak het plaatje compleet met de schouw! Een schouw zorgt ervoor dat de gekozen haard of kachel helemaal past in jouw interieur. Er zijn vele varianten natuurstenen schouwen verkrijgbaar bij Superkachels. Kies bijvoorbeeld een Frans rustieke schouw voor een klassiek of landelijke inrichting. Ook voor een moderne stijl kies je een schouw. Naast de schouw zijn er ook natuurstenen plateaus verkrijgbaar die een strak en modern effect geven. De schouw en de plateaus zijn leverbaar in allerlei steensoorten en uitvoeringen, bijvoorbeeld marmer, graniet en kalkzandsteen.

Schouwen

Schouw maatwerk

De natuurstenen schouw is altijd een uniek product, elke steensoort heeft haar eigen kleur en structuur. Daardoor is elke schouw een uniek product en jouw haard of kachel krijgt daarmee een authentiek ka-rakter. Superkachels heeft een aantal standaard modellen in de collectie, maar vaak is een schouw maat-werk. Je kunt dus je eigen formaat en natuursteen kiezen en is er voor elke haard of kachel wel een mooie schouw te vinden!

Merken schouw

Superkachels is erkend dealer van o.a. de merken: Bellfires, Cheminée, Dru, Faber, France Artisanat en Have. Kom naar de showroom van Superkachels in Apeldoorn en laat je adviseren over de schouw. Voor vragen mag je altijd bellen naar: 055-7820410 of mailen naar info@superkachels.nl.

Informatie aanvragen