Spartherm Linear Triple 50x50x54

Omschrijving Spartherm Linear Triple 50x50x54

Driezijdige houthaard

Een stoere, driezijdige haard die een strak uiterlijk heeft. Dan praten we natuurlijk over de Spartherm Linear Triple 50x50x54. De haard met voordelen aan alle kanten! Een hoog rendement, een luxe uiterlijk en in te bouwen zoals u het wilt. De liftdeur met handgreep maakt deze houthaard helemaal af! De haard is uit te breiden met vele opties zoals een kader en de techniek van tegenwoordig.

Chamotte binnenwerk

Bij deze uitvoering van de Triple 50x50x54 heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen twee kleuren binnenwerk. Bij Spartherm werken ze met chamotte. Deze zijn te bestellen in de kleuren wit en zwart. Chamotte zijn eigenlijk een gebakken kleistenen die zeer hittebestendig zijn.

Strak en tijdloos design

De uitstraling van de Triple 50x50x54 is tijdloos en met het maatwerkmeubel is erin te spelen op het design van uw woning. Onze vakmannen plaatsen dagelijks haarden en maatwerkmeubels door heel Nederland. Dus heeft u een landelijk, strak of modern interieur, deze uitvoering van de Linear Triple past perfect in uw woonkamer!

Technische specificatie

De Spartherm Linear Triple 50x50x54 Wordt standaard uitgevoerd met een liftdeur met handgreep. Daarnaast heeft de houthaard een rookgasafvoerdiameter van 250mm. De haard is standaard aangesloten op een externe luchttoevoer wat ervoor zorgt dat de haard zijn zuurstof uit bijvoorbeeld de kruipruimte haalt. Hiermee voorkom je dat de haard zuurstof uit de woonruimte haalt. Het energielabel is A en het gemiddelde vermogen van deze Linear Triple is 9kW. Dit is goed voor een ruimte vanaf 80m³. De afmetingen zijn 50cm breed, 50cm diep en 54cm hoog. De 3 ramen zijn dus allemaal even groot. Heeft u nog vragen over deze haard, klik dan hier om een afspraak te maken met een van onze verkopers.

De haard wordt standaard geleverd met:

  • Liftdeur met handgreep
  • Zwarte of witte chamotte

Opties op de haard:

Wilt u de kaders van de ruiten van de haard afwerken met een massief kader? Of de nieuwste technologie toepassen? Dan zijn misschien de onderstaande opties iets voor u:

  • Achtzijdig kader om de ruiten
  • Sesam Elektrisch liftdeursysteem

Vragen over deze samenstelling? Neem dan contact met ons op. 

Model Inbouw
Energielabel A Level
Haard soort Hout
Vermogen 8 tot 9 kW
Rendement 80%
Aansluiting Achteraansluiting, Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 200mm, 250mm
Externe luchttoevoer Ja
Deursluiting Liftdeur
Systeem Open
Merk Spartherm
Vuurzicht 3-zijdig
Materiaal Staal
Brandstof Hout
Kleur Zwart
Hoogte cm 142.6
Breedte cm 72
Diepte cm 54
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer