Spartherm Linear Triple 64x31x52

Omschrijving Spartherm Linear Triple 64x31x52

Driezijdige houthaard

De Spartherm Linear Triple 64x31x52 is een mooi formaat haard voor in een woonkamer vanaf 80m³. Met deze uitvoering van Linear Triple kan je de warmte heel gecontroleerd uit de haard laten komen. Met het strakke uiterlijk past deze haard in een modern interieur. Heeft u uw huis ingericht met een landelijk interieur? Daar kunnen wij perfect op inspelen met het maatwerkmeubel. Deze wordt speciaal voor u op maat gemaakt en met het materiaal waar u voor kiest. Robuust hout of een natuurstenen plateau? Het is allemaal mogelijk bij Superkachels. Onze vakmannen staan voor u klaar om alles te monteren.

Finishing Touch

Deze uitvoering van de Linear Triple is een echte eyecatcher in uw huis! Daarnaast is de Spartherm Linear Triple 64x31x52 uit te breiden met enorm veel accessoires en opties. Wilt u op korte termijn genieten van het knisperende haardvuur onder het genot van een wijntje? Neem dan contact op met een van de verkopers van Superkachels. Zij staan 6 dagen in de week voor u klaar om u te woord te staan.

Vermogen en afvoer

Deze driezijdige haard van Spartherm verdient zichzelf binnen no-time terug! Met een rendement van 80% en een A+ in het energie-efficiëntie klassement behoort deze haard bovenin de top! Het rookgasafvoerkanaal bevindt zich aan de bovenzijde en heeft een diameter van 250mm. Deze is eventueel te verjongen naar 200 mm. De Spartherm Linear Triple 64x31x52 haalt standaard zijn zuurstof uit de woonruimte. Wij raden aan om de kachel aan te sluiten op een externe luchttoevoer. In dit geval wordt er een kanaal aangesloten tussen de kachel en bijvoorbeeld de kruipruimte. De haard haalt dan daar zijn zuurstof vandaan en het zuurstofniveau in de woonkamer blijft gelijk.

Technische specificaties Spartherm Linear Triple 64x31x52:

De houthaard wordt standaard geleverd met een rookgasafvoerdiameter van 250mm. Alle haarden uit de Linear Triple serie van Spartherm worden standaard uitgevoerd met witte of zwarte chamotte. De haard heeft de volgende afmetingen: 157,8 cm hoog, 68,5 cm breed en 64,3 cm diep. 

De Spartherm Linear Triple 64x31x52 wordt standaard geleverd met:

  • Liftdeur met vaste handgreep
  • Witte of zwarte chamotte (binnenwerk)

Opties op de Spartherm Linear Triple 64x31x52:

Wilt u de haard afwerken met een strakke afwerking? De allernieuwste techniek toepassen, of de haard zuurstof geven via een externe luchttoevoer? Misschien zijn onderstaande opties dan wat voor u!

  • Achtzijdig massief kader
  • Sesam elektrisch liftdeursysteem
  • S-Thermatik systeem
  • Externe luchttoevoer

Vragen over de samenstelling? Neem dan contact met ons op.

Model Inbouw
Energielabel A Level
Haard soort Hout
Vermogen 8 tot 9 kW
Rendement 80%
Aansluiting Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 250mm
Externe luchttoevoer Ja
Deursluiting Liftdeur
Systeem Open
Merk Spartherm
Vuurzicht 3-zijdig
Materiaal Staal
Brandstof Hout
Kleur Zwart
Hoogte cm 157.8
Breedte cm 68.5
Diepte cm 64.3
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer