Spartherm Linear Tunnel 88x44

Omschrijving Spartherm Linear Tunnel 88x44

Inbouw tunnelhaard

De Spartherm Linear Tunnel 88x44 is een prachtige tunnelhaard die gegarandeerd voor sfeer gaat zorgen. De houthaard van het merk Spartherm is de één na grootste tunnelhaard uit de Linear serie. De Spartherm Linear Tunnel 88x44 is voorzien van twee strak horizontale glazen. Aan de ene kant is een liftdeur bevestigt waarmee u het hout kan toevoegen en aan de andere kant een draaideur waarmee u de houthaard goed schoon kan houden. Daarnaast beschikt de tunnelhaard over vele opties die onderstaand worden beschreven.

Ideale roomdivider

De Spartherm Linear Tunnel 88x44 kan ideaal fungeren als roomdivider in grotere woonkamers. Door het tweezijdige glas heeft u namelijk vanuit 2 ruimtes zicht op het vlammenspel. De roomdivider is een perfecte scheiding tussen uw eetkamer en woonkamer. Of wat dacht u van een scheiding tussen uw keuken en woonkamer? Dat u tijdens het koken ook nog kan genieten van het prachtige vuurbeeld. De tunnelhaard past erg goed in een modern interieur door zijn strakke afwerking, maar hij zal zeker ook tot zijn recht komen in een landelijk of tijdloos interieur.

Technische specificaties Spartherm Linear Tunnel 88x44

De inbouw tunnelhaard heeft een nominaal vermogen van 10,4 kW. Het minimale vermogen is 7,3 kW en het maximum is 13,5 kW, hierdoor is hij geschikt voor de wat grotere woningen. De Spartherm Linear Tunnel 88x44 heeft energielabel A+ en heeft een rendement van 80,3 %. Dit betekent dat er bij de tunnelhaard weinig warmte verloren gaat. De afmetingen voor inbouwen zijn 101,5 cm breed, 124,8 cm hoog en 59,8 cm diep. De rookgasafvoer zit boven de houthaard en heeft een grootte van 250 mm.

De Spartherm Linear Tunnel 88x44 wordt standaard afgeleverd met:

  • Witte of zwart chamotte binnenwand
  • 1 liftdeur en 1 draaideur
  • Kaderloos

Opties Spartherm Linear Tunnel 88x44

Wilt u de tunnelhaard met 2 liftdeuren om het hout vanuit elke ruimte toe te voegen? Wilt u de Spartherm haard met een automatische trekregeling waarmee u nog zuiniger kan stoken? Of kiest u voor gemak met de optie om via uw smartphone of tablet de tunnelhaard te bedienen? Onderstaand de mogelijke opties bij de Spartherm Linear Tunnel 88x44:

  • Drie- of vierzijdig kader
  • Liftdeur beide kanten
  • S-Thermatik NEO-systeem
  • S-Kamatik systeem

Vragen over de samenstelling? Neem dan contact met ons op!

Model Inbouw
Energielabel A+ Level
Vermogen 10 tot 11 kW
Rendement 80,3 %
Aansluiting Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 250mm
Externe luchttoevoer Ja
Deursluiting Liftdeur
Systeem Open
Merk Spartherm
Vuurzicht Doorkijk
Materiaal Staal
Brandstof Hout
Kleur Zwart
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer