Spartherm Varia 2LR-55H

Omschrijving Spartherm Varia 2LR-55H

De Spartherm Varia 2LR-55H is een vierkant houtkachel met een hoog rendement. Deze inbouwhaard heeft een rendement van maar liefst 80%. Meer dan genoeg om jouw woonkamer optimaal te verwarmen. De houthaard is ontwikkelt om in een hoek te plaatsen. Met de geringe inbouwdiepte zal dit geen enkel probleem vormen. Daarbij heeft de Varia 2LR-55H een hoge ruit, zodat je vanuit verschillende hoeken het vlammenspel kunt aanschouwen. De haard is standaard uitgerust met een vast handvat.

Spartherm Varia 2LR-55H - Liftdeursysteem

Je hebt voldoende keus om de houthaard aan te passen met accessoires. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een rookgasklep op de afvoer. Hierdoor kun je het vuur optimaal regelen en blijft de warmte in de vierkant houthaard. Naast de rookgasklep is er eventueel een passende verlichting leverbaar. Met deze verlichting ontstaat er meer sfeer rondom de Spartherm Varia 2LR-55H. Met behulp van het liftdeursysteem kun je de ruit omhoog schuiven en doorstoken. De Spartherm Varia 2LR-55H functioneert dan als een open haard. Anderzijds is het rendement bij een open haard aanzienlijk lager dan een gesloten haard. Tenslotte is de haard door de liftdeur gemakkelijker schoon te maken.

Deze houtkachel kan binnenkort bij jouw in de huiskamer staan. Neem contact op met onze adviseurs en ontvang vrijblijvend advies voor jouw woonsituatie.

Model Inbouw
Energielabel A+ Level
Vermogen 6 tot 7 kW
Aansluiting Achteraansluiting, Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 180mm
Externe luchttoevoer Ja
Deursluiting Liftdeur
Systeem Gesloten
Merk Spartherm
Vuurzicht 2-zijdig (hoek)
Brandstof Hout
Kleur Zwart
Achterwand Chamotte
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer