Wanders S 75 Hoek

Omschrijving Wanders S 75 Hoek

De Wanders S 75 Hoek is een inzethaard met een moderne uitstraling. De inzethaard is te verkrijgen als inbouwhaard en hoekhaard. De houthaard kan links of recht in de muur worden geplaatst. Doordat de ruit om de hoek doorloopt, heb je een optimaal uitzicht op het vlammenspel. Standaard wordt de Wanders S geleverd in het zwart.

ideaal voor elke situatie

De inzethaard is voornamelijk ontworpen om bestaande (open) haarden te vervangen. Daarnaast is de haard gemakkelijk te gebruiken. De Wanders S 75 Hoek is ook een perfecte inzethaard om in een nieuwe situatie te zetten. Met een klein formaat levert de houtkachel genoeg warmte om middelgrote kamers te verwarmen. Door het lage energieverbruik breng je op een zuinige manier meer warmte in jouw woonkamer.

De Wanders S 75 Hoek is verkrijgbaar met een 6 mm of 55 mm diep inbouwkader. Tevens kun je ervoor kiezen om een externe luchtaansluiting aan te schaffen. Een externe luchtaansluiting is bedoeld om de Wanders S 75 Hoek in moderne woningen te gebruiken.

Heb jij geen behoefte aan een hoekhaard? Geen probleem. Superkachels levert ook de Wanders S 75 Front. Daarnaast heeft Superkachels meerdere Wanders houtkachels in het assortiment.

Wil je meer weten over de Wanders S 75 Hoek of een ander product? Neem contact op met een van onze adviseurs of breng een bezoekje aan onze showroom te Apeldoorn.

Model Inzet
Energielabel A Level
Vermogen 8 tot 9 kW, 9 tot 10 kW
Externe luchttoevoer Ja
Deursluiting Draaideur
Systeem Gesloten
Merk Wanders
Vuurzicht 2-zijdig (hoek)
Brandstof Hout
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer