Faber Relaxed L Smart

Omschrijving Faber Relaxed L Smart

Horizontale gashaard

Een brede horizontale gashaard, die kwalitatief gezien zeer goed is, dan hebben we het over de Faber Relaxed L Smart. Deze front haard is een echte eyecatcher voor uw woonkamer die niet kan ontbreken! Wilt u meer weten omtrent de haard, rookgasafvoerkanaal of installatie? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, of neem contact op met een van de adviseurs.

Verschil Faber Relaxed L Premium

Een groot verschil tussen de Premium en de Smart is het verschil in de branders. De Premium heeft een Step-burner. Bij deze haard kunt u het vuur schakelen in de breedte. De Faber Relaxed L Smart heeft een Flat-burner. Bij deze haard kunt u het vuur schakelen in de diepte. Dit houdt in dat er twee brandlijnen achter elkaar liggen. Tijdens het schakelen kunt u de achterste lijn uitschakelen. Zo blijft het vuurbeeld compleet maar geeft de haard minder warmte af.

Interieur

Deze gashaard kunt u op meerdere manieren inbouwen. Heeft u een strak en modern interieur? Dan is het mogelijk dat onze vakman een strakke ombouw in elkaar zet, en daar de haard in plaatst. Ook is het mogelijk dat er speciaal voor u een maatwerkmeubel wordt gemaakt. De keuzes hierin zijn enorm, dus uw perfecte plaatje kan met Superkachels worden gerealiseerd. Heeft u een landelijke stijl in de woning? Wellicht is dan een natuurstenen meubel een mooie oplossing. Dit meubel kan zowel vrijstaand als zwevend worden gemaakt, en ook heeft u een optie op lades en kastjes. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Technische specificaties Faber Relaxed L Smart

Deze gashaard wordt standaard geleverd met een flat-burner. De afvoerdiameter van deze haard is 100/150. Dit houdt in dat de rookgassen via de binnenste pijp naar buiten gaan, en de zuurstof wordt aangezogen via de buitenste pijp. De aansluiting bevindt zich aan de bovenzijde van de haard. De decoratie van het interieur in de haard zijn houtstammen. Door de nieuwste techniek komen de vlammen uit de houtstammen. De inbouwmaten van deze haard zijn: 590x1143x366 (HxBxD).

De haard wordt standaard geleverd met:

  • Flat-burner
  • Vlakke achterwand
  • Houtstammen

Vragen over deze samenstelling? Neem contact met ons op!

Model Inbouw
Energielabel B Level
Vermogen 7 tot 8 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 100/150mm
Systeem Gesloten
Merk Faber
Vuurzicht Front
Brandstof Aardgas, Propaan
Branderdecoratie Houtset, Kiezels
Kleur Zwart
Afstandsbediening Ja
Achterwand Vlak
×

Stel een vraag

Stel uw vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer