Dru Maestro 75 - Complete deal

Complete deal
Complete deal bestaat uit:
  • Dru Maestro 75
  • Afvoermateriaal
  • Accessoires
  • Levering
  • Installatie
€ 6.535 Complete deal vanaf: € 5.575

Persoonlijk kostenoverzicht ontvangen?

Kostenoverzicht aanvragen

Waarom een complete deal?

Welke kachel u ook kiest, u wilt er niet te veel voor betalen. En waarom zou u? Bij Superkachels koopt u de kwaliteitskachel of haard van uw dromen die naadloos past bij uw portemonnee. Namelijk een complete deal voor één totale scherpe prijs. Deze complete deal is samengesteld vanuit een standaard en meestvoorkomende situatie. (zie afbeelding tekening) Check onderstaand de voordelen:

- Wij geven u direct transparante en superscherpe prijzen op de site

- U voorkomt onverwachte hoge kosten doordat u alles aan ons kan uitbesteden

- Wij zijn uw aanspreekpunt van aankoop tot oplevering

- Voordelige deal door afspraken met leveranciers en installateurs

- Wij hebben een landelijk netwerk van installateurs waardoor wij voor een scherpe prijs kunnen plaatsen

 

De voorwaarden en een overzicht van de deal ontvangen? Vraag vrijblijvend een kostenoverzicht aan.

Omschrijving Dru Maestro 75

Front inbouw gashaard

De Dru Maestro 75 Eco Wave is een front inbouw gashaard die gegarandeerd voor sfeer zorgt in uw ruimte. De branders van de gashaard zijn geplaatst in de keramische houtblokken en zorgen daardoor voor een ‘net echt’ vlammenspel. Door de hoge ruiten heeft u ook nog eens optimaal zicht op de hoge vlammen. De Dru Maestro 75 Eco Wave is gemaakt voor gemak door het standaard meeleveren van een afstandsbediening waarmee u keuze kunt maken tussen 15 verschillende standen.

Eco Wave haard

De gashaard van het merk Dru is ook voorzien van de Eco Wave stand. Deze stand kunt u kiezen naast de genoemde 15 verschillende standen. Met Eco Wave zorgt u voor een uniek effect. De gashaard schommelt namelijk in vermogen en zorgt daardoor voor een golf (wave) in het vermogen en in het vuurbeeld. De golf in het vuurbeeld zorgt voor een ‘bijna echt’ effect aangezien dit ook bij houtvuur gebeurd en de golf van het vermogen kan voor 30 % minder gasverbruik zorgen. Een erg duurzame en realistische optie bij de Dru Maestro 75 Eco Wave!

Technische specificaties

De Dru Maestro 75 Eco Wave heeft een vermogen van 1 tot 9 kw. Door zijn lage vermogen kunt u ook bij warme tempraturen genieten van de sfeer van uw haard. De gashaard is geschikt voor elke soort woning door zijn brede vermogen. De front gashaard heeft energielabel A en is ook leverbaar voor propaan. De Dru Maestro 75 Eco wave heeft een rendement van 89% . De afmetingen voor inbouwen zijn 113 cm hoog, 98,1 cm breed en 43 cm diep.

De Dru Maestro 75 Eco Wave wordt standaard geleverd met:

  • Aardgas of Propaan
  • Zwart gladde achterwand
  • Gepolijst glas
  • Afstandsbediening

Opties Dru Maestro 75 Eco Wave:

Propaangas

Met propaangas bent u volledig onafhankelijk van een aardgasnetwerk. En dat komt erg goed uit aangezien steeds meer woningen niet meer worden aangesloten op aardgas. De duurzame brandstof propaan voorziet u, net als aardgas, van een zeer behaaglijke warmte.

Wifi communicatie module

Ook erg handig bij de Eco Wave gashaard is de mogelijkheid om via uw smartphone of tablet de fronthaard te bedienen. Zo kunt u de Dru Maestro 75 Eco Wave vanaf de bank helemaal naar uw wens instellen en kunt nu ook nog is nagaan hoeveel kW de haard nu verbruikt. Een handige optie voor optimaal gemak!

Ceraglass achterwand

Om uw haard nog meer levendig te maken, kunt u kiezen voor een ceraglass achterwand. Het ceraglass bestaat uit een zwart spiegelende plaat. Door het spiegelende creëer je extra diepte verwerking en zorg je voor nog betere zichtbare vlammen.

Clear View Glas

Om voor een nog realistischer vuurbeeld te zorgen kun je kiezen voor ontspiegeld (Clear View) glas. Door het ontspiegelde glas lijkt het glas niet zichtbaar en zijn hinderlijke reflecties niet meer te zien.  

Vragen over de samenstelling? Neem gerust contact met ons op!

Model Inbouw
Energielabel A Level
Haard soort Gas
Vermogen 7 tot 8 kW
Aansluiting Bovenaansluiting
Afvoerdiameter 130/200mm
Systeem Gesloten
Merk Dru
Vuurzicht Front
Materiaal Staal
Brandstof Aardgas, Propaan
Branderdecoratie Houtset
Kleur Zwart
Afstandsbediening Ja
Achterwand Keramisch glas, Vlak
Superkachels gaat niet voor goed, maar voor super! 8,9 op basis van 102 beoordelingen

Wij willen ons blijven verbeteren en zijn daarom op weg naar de 10!

Ja, ik heb interesse in deze complete deal! Kostenoverzicht aanvragen