Jacobus 12

Omschrijving Jacobus 12

De Jacobus 12 is een vrijstaande houtkachel. Deze houtkachel heeft een zeer hoog rendement van maar liefst 79%. Met deze kachel is het mogelijk om grote houtblokken op te stoken. Het de Jacobus 12 heeft de volgende afmetingen: 72 x 78 x 39 cm (B x H x D). Deze kachel heeft een zeer hoog vermogen van maar liefst 12 kW. Hierdoor kan de Jacobus 12 oppervlaktes van maximaal 250 m3 gemakkelijk verwarmen. Naast de Jacobus 12 zijn er nog twee modellen van Jacobus leverbaar, dat zijn de Jacobus 6 en de Jacobus 9.

Verbranding Jacobus 12

De Jacobus 12 heeft een schone verbranding en er komt minder koolmonoxide vrij dan de andere Jacobus kachels. Door deze schone verbranding blijft het glas in de kachel ook schoon. Hierdoor blijf je altijd mooi zicht houden op de vlammen.

Rendement Jacobus 12

Door zijn hoge rendement is de Jacobus 12 goed voor je portemonnee en goed voor het milieu. Dit komt doordat een kachel met een hoog rendement minder hout verbruikt. Hierdoor komen er dus ook minder schadelijke stoffen vrij. Doordat deze kachel minder hout verbruikt spaar je ook meteen op je stookkosten.

Standaard uitvoeringen Jacobus 12

Net als de andere modellen van Jacobus heeft ook deze kachel een draaideur. Hiervan heb je veel gemak want door de draaideur kun je gemakkelijk de haard aansteken. Ook is dit model van Jacobus verkrijgbaar in de kleur donker antraciet.

Mogelijkheden voor de Jacobus 12

Bij de Jacobus 12 kun je veel verschillende accessoires krijgen. Zo kun je kiezen voor een barbecuerooster, warmhoudplaat, afdekplaat houtvak, een moderne handgreep of een RVS kookplaat. Bij de Jacobus 12 kun je, je eigen extra’s kiezen. Naast de keuze uit verschillende accessoires heb je ook nog de keuze uit de aansluiting. Bij de Jacobus 12 kunt u kiezen uit een boven of een achter aansluiting.

Vraag gratis offerte aan

Heb je interesse in de Jacobus 12? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan of kom langs in onze showroom.

Model Vrijstaand
Energielabel A Level
Vermogen 11 kW en hoger
Merk Jacobus
Vuurzicht Front
Kleur Antraciet
Hoogte cm 78
Breedte cm 72
Diepte cm 39
×

Stel een vraag

Stel je vraag over dit product.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer

×

Superkachels Ontvang aanbiedingsprijs

We nemen zo snel mogelijk telefonisch danwel via de mail contact met je op voor een vrijblijvende aanbieding.

* Vereiste velden

Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Zie ook onze Privacy & disclaimer